gotova karijera?

Trudna Coleen Rooney pred supruga postavila ultimatum

11.09.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Bračni par Rooney već tjednima ne prestaje puniti tabloide svojim ljubavnim problemima. Wayneovo pijančevanje i tulumarenje s 29-godišnjom starletom ozbiljno je uzdrmalo njegov brak, a bijesna Coleen sada navodno traži da on uzme pauzu od svoje nogometne karijere

'Usred skandala u kojem su se našli nisu imali prilike otići negdje sami i raspraviti to. Coleen sada osjeća da im treba odmor daleko od svega.  Osim toga, on je trenutno u vrlo lošem stanju i to se reflektira na njegovu igru i rezultate na terenu. Ako Wayne želi spasiti svoj brak, vrijeme je da nogomet stavi na drugo mjesto', rekao je za britanski The Sun izvor blizak supruzi slavnog nogometaša Waynea Rooneyja.

Trakavica između bračnih partnera već tjednima ne prestaje, pa svaki dan u javnost izađe nova informacija koja šokira svijet. 

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za sve je naravno, kao i u svim skandalima poznatih nogometaša, kriv alkohol.

Wayne je te kobne noći sa subote na nedjelju popio koju čašicu viška te u društvu 29-godišnje Laure Simpson napustio klub u kojem su partijali. Sve je vodilo već poznatom scenariju, u kojem Wayne po tko zna koji put prevari svoju suprugu Coleen, no tada su naišli na prepreku.

Engleskog nogometaša zaustavila je policija te od tada ispašta zbog svojih djela.

  • +5
Coleen i Wayne Rooney Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Trudna supruga napustila ga i s trojicom sinova odselila se roditeljima u Liverpool. Iako je Wayne nakon toga molio za oprost, čini se kako je ovoga puta Coleen izuzetno ljuta i ne popušta samo tako.

Happy Fathers Day to our Dad! Thanks for being you, we love you all the world. Love your boys 💙💙💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Kako piše Daily Mail, Wayne je bijesnoj supruzi obećao prestati s izlascima kako bi ostala s njim, ali kako ona nije prestajala s napadima i pitanjima o njegovim noćnim izlascima i druženjima s djevojkama, krenuo je u protunapad i postavio ultimatum - odreći će se pića ako ona prestane sa svojim raskošnim putovanjima i odmorima.

Dinner with my boys 💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

No taj razgovor očito nije otišao u dobrom smjeru i dogovor nije postignut, zato sada 31-godišnjakinja želi da svoje probleme rješavaju daleko od očiju javnosti i svih bliskih ljudi koji njihovu intimu prenose medijima. 

Hoće li bivši kapetan engleske reprezentacije pristati na zadnji uvjet, da uzme pauzu od nogometne karijere, ostaje tek vidjeti, no za sada je poznato kako je obavio disciplinski razgovor s trenerom i predsjednikom kluba Everton.

  • +3
Wayne Rooney protiv Cityja Izvor: Reuters / Autor: PHIL NOBLE

Budući da je nova sezona tek počela, a igrač kao on njihovom klubu itekako treba, ali u svojoj punoj snazi, teško je povjerovati da bi se ovakav scenarij mogao dogoditi, ali s druge strane, njegovo četvrto dijete je na putu i ako se uskoro ne pribere, mogao bi izgubiti i karijeru i obitelj.

My boys 💙💙💙💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on