HOĆE LI MU OPROSTITI?

Nakon svih skandala, trudna Coleen Rooney želi pružiti novu šansu svom suprugu

19.09.2017 u 20:09

Bionic
Reading

Kako donose britanski mediji, nogometna zvijezda, nakon svih poniženja koje je pružio svojoj obitelji, ipak bi na kraju mogao dobiti oprost svoje supruge. Coleen Rooney navodno je suprugu Wayneu Rooneyju poslala listu s pet pravila kojih se mora pridržavati ako se želi vratiti kući

Nevjerojatno, ali istinito. Nakon svega što je s njim prošla, a osobito ovo što joj se događalo posljednjih tjedana, kada ju je u visokom stupnju trudnoće, nogometaš javno osramotio, Coleen Rooney čini se na kraju će ipak preći preko svega.

Kako donosi britanski The Sun, unatoč sramoti koju je doživjela, majka trojice sinova, koje ima s Wayneom Rooneyjem, te mu uskoro treba roditi njegovo četvrto dijete, poslala je svom suprugu listu s pet pravila kojih se mora pridržavati ukoliko želi da mu ona oprosti i da sve ponovno bude kao prije.

Među pet pravila stoji da mora prestati konzumirati alkohol, više vremena provoditi s njom i sinovima, odlaziti s njom na romantične izlaske, družiti se sa zajedničkim prijateljima i češće odlaziti na obiteljska putovanja.

Izvor blizak nogometaševoj supruzi rekao je kako zapravo duboko u sebi, Coleen se i ne želi rastati od supruga. 'Voli ga i misli da je zbog djece bolje da ostanu zajedno, a i dijete je na putu. No, to ipak ne znači da mu je oprostila. Napisala mu je listu s pravilima kojih se treba pridržavati', otkrio je izvor.

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Wayne Rooney jučer je javno rekao kako zna da je razočarao svoju obitelj i prijatelje, priznavši kako je tri puta imao 'izlete'. No, to su samo službeni, odnosno oni za koje se zna.

Nakon što je uhvaćen pijan za volanom, zvijezda nogometnog kluba Everton ostala je bez vozačke dozvole na dvije godine, a mora odraditi i 100 sati humanitarnog rada. Ono što mu najteže pada je što će morati imati narančasto odijelo na kojem piše 'Community Payback' te će tako odjeven morati uklanjati grafite sa pročelja zgrada.

Njegov odvjetnik, Michael Rainford, rekao je sudu kako nogometaš 'shvaća da je osramotio sebe, ali i svoju obitelj, kao i mnogobrojne obožavatelje koji mu se dive i kojima je uzor'.

Bez obzira na kajanje, sudac je odbio zahtjev nogometaša da plati 160 tisuća funti, kako ne bi morao odraditi društveno korisni rad.