njezino blago

Trudna Coleen Rooney u njima je pronašla najveću utjehu

26.09.2017 u 07:29

Bionic
Reading

O ishodu bračne afere koja je potresla svijet tabloidi neprestano pišu te on još uvijek nije poznat. Ono što je engleski nogometaš Wayne Rooney priuštio trudnoj supruzi nitko ne bi poželio, no snažna Coleen Rooney okrenula se bitnim stvarima, a u jednoj je našla posebno zadovoljstvo

Iako se već tjednima nagađa hoće li i pod kojim uvjetima prevarena Coleen Rooney oprostiti nevjeru i veliki medijski skandal koji joj je priuštio njezin dugogodišnji suprug Wayne Rooney, s kojim ima trojicu sinova i četvrto dijete na putu, to se još uvijek nije dogodilo.

Kobna noć u kojoj je čašica viška presudila nesretnoj sudbini slavnog nogometaša sigurno se već tjednima vrti po njegovoj glavi i vjerujemo da bi nakon svega što je prošao sada dva puta promislio bi li ponovio isto.

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U cijeloj ovoj situaciji, osim trudne Coleen, najveća žrtva su sedmogodišnji Kai, četverogodišnji Klay te jednogodišnji Kit, kojima otac iznimno nedostaje.

A day out at Blackpool is always fun!!! 💙🎡🍭🎠💚🍭

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Zato se njihova majka, koja je u visokom stupnju trudnoće, brine kako bi nastavili sretno djetinjstvo. Protekli ih je vikend odvela na izlet u Blackpool, maleno mjesto u Irskoj, u kojem su se sjajno zabavili i vjerujemo barem nakratko zaboravili na obiteljske probleme koji su ih snašli. Na putovanju im se nije pridružio Wayne.

  • +5
Wayne Rooney na suđenju Izvor: Reuters / Autor: ANDREW YATES

Slavni nogometaš, kojem je sud dodijelio žestoku kaznu nakon vožnje u alkoholiziranom stanju, kada je uhvaćen sa starletom Laurom Simpson, zbog koje mu je brak trenutno u krizi, javno je rekao da zna da je razočarao svoju obitelj i prijatelje, ali i obožavatelje. 

Na sudu je, između ostalog, priznao krivnju, zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a kažnjen je i sa 100 sati rada za opće dobro.

Dinner with my boys 💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Dok nekadašnji kapetan engleske reprezentacije ne dovede svoj život u red, njegova supruga maksimalno se posvetila djeci i u tome pronašla najveću utjehu.