FILMSKI SPEKTAKL

Obožavatelji u transu: Stižu nove pjesme i nikad viđene scene iz filma Lady Gage i Bradleya Coopera

01.03.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Nakon što su svojim filmom 'Zvijezda je rođena' pokorili svijet i osvojili glazbene nagrade Grammy te Oscara za najbolju originalnu pjesmu na filmskom platu, Lada Gaga i Bradley Cooper spremaju se ponovno oduševiti zaluđene fanove

Nevjerojatna kemija između glumca Bradleya Coopera i glazbenice Lady Gage koju su nakon filma 'Zvijezda je rođena' nastavili pokazivati na većini javnih događanja zaludila je milijune diljem svijeta. Njihova je gluma toliko oduševila svijet, da mnogi nagađaju kako se između 32-godišnje glazbenice i 13 godina starijeg glumca rodila prava ljubav i izvan seta, te navijaju da se njihova veza zaista i dogodi.

Istovremeno, glazbenica tvrdi da je samo riječ o jako dobroj glumi, a sudeći po najnovijim saznanjima izgleda da je zaista tako.

Producenti filma otkrili su da uskoro u kina dolazi nova, 12 minuta dulja verzija filma u kojoj će biti prikazane do sada neviđene scene omiljenog filmskog para.

  • +5
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, u duljoj verziji 'Zvijezda je rođena' gledatelji će imati priliku ćuti i dvije nove pjesme koje izvod slavna pjevačica. Jedna nosi naziv 'Is That Alright?', koju je Gaga u filmu kratko izvela, pa ćemo sada poslušati cijeli singl. Druga pjesma pod imenom 'Clover', potpuna je nepoznanica, a Bradley i Gaga će ju izvesti skupa.

Sudeći prema reakcijama i osvojenim nagradama za pjesmu 'Shallow', ne sumnjamo da će ovaj fantastični duo i novim izvedbama oduševiti fanove.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

45-godišnji glumac prije nekoliko je tjedana u Londonu osvojio nagradu za najbolju glazbu u filmu 'Zvijezda je rođena' i tom prilikom otkrio koliko i kako je radio na glazbi i pjevanju, na čemu se dijelom i zasniva spomenuti film.

'Ispunio mi se san za koji nikad nisam mislio da će se dogoditi. Ovu nagradu želim podijeliti s Lady Gagom, jer glazba je bila srce našeg filma', rekao je 44-godišnjak, a onda dodao: 'Također, želim zahvaliti i Irini što me trpjela dok sam godinu dana u našem podrumu pokušavao skladati glazbu za film'.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia