PRIJATELJI ILI NEŠTO VIŠE?

Ne želi više šutjeti: Nakon svega progovorila je i Lady Gaga i rekla što doista misli o Bradleyju Cooperu

26.02.2019 u 17:00

Bionic
Reading

O duetu Lady Gage i Bradleyja Coopera, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, ne prestaje se pričati, a kemija, koja je toliko očita između njih dvoje, ne može se prikriti. No, koja je zapravo prava istina? Zavaravaju li njih dvoje samo javnost ili i sebe?

Možda bi ovogodišnja dodjela Oscara ostala gotovo i nezapamćena da se nije dogodio trenutak večeri - duet Lady Gage i Bradleyja Coopera koji su s toliko kemije, koja je bila očita između njih, izveli svoj hit duet 'Shallow', za koji je pjevačica nagrađena Oscarom. I 24 sata kasnije, upravo njihov je odnos glavna tema kuloara, novinskih članaka, komentatora na društvenim mrežama koje nitko ne može razuvjeriti da između njih nema nešto više od prijateljstva.

Mnogi od njih počeli su žaliti Cooperovu životnu partnericu i majku njegove kćeri, prelijepu rusku manekenku Irinu Shayk, koja se na dodjeli, ali i na partyju nakon Oscara, najviše družila sa njegovom majkom, budući da glumac nije napuštao društvo Lady Gage.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Irina je sjedila na kauču u stražnjem djelu prostorije. Nije izgledala previše impresionirano i zainteresirano. Bradley je više vremena proveo s Gagom nego s njom. On je stajao na istom mjestu cijelo vrijeme, a Gaga se nije micala od njega. Zapravo, da niste u toku, ne biste ni pomislili da su Irina i Bradley došli zajedno na zabavu', rekao je jedan od izvora.

A onda je svoju šutnju prekinula Lady Gaga i na Instagramu objavila fotografiju s nastupa, na kojoj stoji s Bradleyjem Cooperom pokraj klavira. Uz nju je napisala:

'Nisam mogla poželjeti ništa više nego da podijelim ovaj trenutak s dodjele Oscara s pravim prijateljem, umjetnikom i genijalcem.'

Koja je prava istina, znaju samo oni, no javnost je uvjerena kako njihovi pogledi i dodiri ne mogu biti ništa drugo doli nevjerojatna kemija između njih, a s time se slaže i Cooperova bivša supruga, glumica Jennifer Esposito. Iako su u braku bili tek četiri mjeseca, Jennifer Esposito dobro zna kakav je njezin bivši partner, kojeg je nazvala 'manipulatorom'.

Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow (Oscars 2019) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube