NJEŽNI DODIRI

Objavljeni novi portreti Meghan i Harryja; jednim detaljem ponovno su pokazali da ne mare za nikakva kraljevska pravila

03.10.2022 u 22:21

Bionic
Reading

Fotograf Misan Harriman objavio je na svom Instagram profilu najnovije portrete vojvode i vojvotkinje od Sussexa, nastale svega nekoliko trenutaka prije negoli su se popeli na pozornicu One Young World Summita

Unatoč tome što im je put u Europu obilježila smrt kraljice Elizabete II, zbog čega su morali mijenjati mnoge planove i odgađati unaprijed dogovorene angažmane, Meghan Markle i princ Harry u Ameriku su se vratili s novim portretima koje je snimio njihov omiljeni fotograf Misan Harriman.

Upravo on objavio je dvije fotografije koje je snimio na svom Instagram profilu, a riječ je o snimkama nastalim samo nekoliko trenutaka prije negoli su se 41-godišnja Meghan i tri godine mlađi princ Harry popeli na pozornicu One Young World Summita. Bilo je to 5. rujna u Manchesteru i radilo se o svečanom otvorenju summita.

I dok na jednoj fotografiji Meghan gleda direktno u objektiv, odjevena u crveno odijelo, druga je snimljena iz profila i riječ je o crno-bijelom portretu.

Ono što je odmah svima zapelo za oko njihovi su 'mali dodiri nježnosti', kojima inače nisu skloni članovi kraljevske obitelji, no oni su i ovime još jednom jasno dali do znanja da ih protokoli i pravila više ne zanimaju. Tako na prvoj fotografiji Harry drži nježno Meghan za prst, dok se na drugoj drže čvrsto za ruke, isprepletenih prstiju.

Inače, upravo je Harriman bio zadužen za fotografije Meghan Markle kada je bila trudna s Lilibet Dianom, a snimio je i portret povodom 1. rođendana malene.

  • +13
Princ William, Kate Middleton, princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Ove fotografije objavljene su netom nakon što je Buckinghamska palača objaivla i novi službeni portret kraljevske obitelji, sa koje se jasno iščitava kako je kralj Charles već počeo uvoditi reda u monarhiji, pa su na fotografiji tek on, supruga mu Camilla te najstariji sin, princ William sa suprugom Kate Middleton.

Taj je portret snimljen u Buckinghamskoj palači, večer prije negoli je održan državni sprovod kraljice Elizabete II, kada su njih četvero ugostili svjetske lidere.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju