TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

1/20

Meghan Markle

Dok je gledala kako kraljičin lijes iznose iz Westminsterske opatije, Meghan Markle pustila je i suzu, koju je potom obrisala, a taj trenutak uhvatili su fotografi. Baš poput princa Edwarda, koji je sjedio ispred nje, ni Meghan nije mogla zadržati suze tijekom dirljive ceremonije koju su pratili milijuni diljem svijeta.

I dok je Edward svoje suze brisao prvo maramicom, a potom i ovlaš bijelim rukavicama, vojvotkinja od Sussexa to je pokušala napraviti neprimjetno, brišući ih prstima na kojima je imala crne rukavice. Unatoč šeširu s velikim obodom, kojim se pokušala sakriti, Meghan nije mogla izbjeći fotografe.

Meghan Markle s Harryjem je sjedila u drugom redu zajedno s princezom Beatrice i njezinim suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem, odmah iza kralja Charlesa III i Camille, princeze Anne i Timothyja Laurencea, princa Andrewa te princa Edwarda i Sophie Wessex.

Meghan Markle

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Prethodna slika Sljedeca slika
Sa suprugom, princom Harryjem, Meghan Markle sjedila je u drugom redu, odmah iza kralja Charlesa III i kraljice Camille, praveći društvo princezi Beatrice i njezinom suprugu Edoardu Mapelliju Mozziju
  • Autor: N. Sa.
  • Objavljeno 19.09.2022 u 15:23