U JORDANU

Objavljena grupna fotografija s kraljevskog vjenčanja; evo gdje su smjestili Kate i Williama

09.06.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa našli su se među ostalim uglednicima na kraljevskom vjenčanju budućeg jordanskog kralja, princa Husseina i princeze Rajwe, a sada je objavljena i zajednička fotografija

Za uspomenu i dugo sjećanje na jordansko kraljevsko vjenčanje, okrunjeni princ Hussein i princeza Rajwa sa svojim su se uzvanicima fotografirali, a pala je i grupna fotografija s najvećim svjetskim uglednicima. Tako su 28-godišnji Hussein i godinu starija Rajwa stali u središte, dok su se oko njih poslagala poznata lica.

Fotografija je snimljena večer prije svečanog banketa u Al Husseiniya palači u Ammanu, a fotograf je poslagao kraljevsku ekipu s lijeva na desno - belgijski kralj Philippe, luksemburški princ Guillaume, princeza Beatrice, kralj i kraljica od Malezije, norveški princ Haakon, danski princ Frederik i princeza Mary, japanska princeza Hisakoa, sultan od Bruneja i brunejski princ Mateen stajali su jedno pored drugog.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju

Belgijska princeza Elisabeth, američka prva dama Jll Biden, butanska kraljica Jetsun Pema, nizozemska kraljica Maxima i kralj Willem-Alexander, španjolska kraljica Sofia i kralj Juan Carlos, švedska princeza Victoria i princ Daniel, nizozemska princeza Catharina-Amalia te grčki princ Pavlos.

Pored novopečenih supružnika stajali su kralj Abdullah i kraljica Rania, kao i Husseinova braća i sestre - princeza Iman i suprug Jameel Thermiotis, princeza Salma i princ Hashem.

Ono što je najzanimljivije da su princ William i Kate Middleton stajali u pozadini, a princeza od Walesa zasjala je s dijamantnom tijarom iz kraljevske kolekcije.