jordansko kraljevsko vjenčanje

Tajni razgovori princa Williama i Ivanke Trump u Jordanu: O čemu su pričali?

05.06.2023 u 10:03

Bionic
Reading

Prošlog je tjedna u Jordanu održano vjenčanje princa Husseina i njegove partnerice, a ta je svečanost okupila velika imena iz kraljevskih obitelji iz različitih dijelova svijeta te istaknute ličnosti svjetske politike. Između ostalih, stigla je i Ivanka Trump koja je vrijeme iskoristila za zabavan razgovor s princem Williamom

Jordan je prošli tjedan bio destinacija koja je okupila članove kraljevskih obitelji i istaknute ličnosti iz cijelog svijeta, a svi su oni stigli pružiti podršku princu prijestolonasljedniku Husseinu i njegovoj Rajwi Alseif prilikom vjenčanja. Svečano vjenčanje okupilo je tako i princa Williama koji je stigao s Kate Middleton, ali i Ivanku Trump koja je stigla sa suprugom Jaredom Kushnerom.

Ivanka Trump i William prvi su se put sreli 2019. godine, kada se bivša prva kći pridružila ocu u službenom posjetu Engleskoj, a ponovni susret u Jordanu iskoristili su za prijateljski razgovor, no ne zna se o čemu su pričali.

Trump je nosila svijetloplavu dugačku haljinu dugih rukava kreatora Alexa Perryja, koju je navodno već nosila. Ivankina haljina trenutno je dostupna online za 1736 dolara, što je već snižena cijena od one uobičajene koja iznosi 2800 dolara.

'Čestitam prijestolonasljedniku Al Husseinu bin Abdullahu i princezi Rajwi Al Hussein na njihovom jučerašnjem lijepom vjenčanju u Jordanu. Neka njihovi zajednički životi budu blagoslovljeni obiljem ljubavi, zdravlja i sreće', napisala je na Instragramu uz objavu.

Ceremonija je bila događaj pun zvijezda, a tamo su se našli i izravni protivnici oca plavokose Ivanke. Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Jill Biden stigla je sa svojom kćeri Ashley Biden.

  • +7
Vjenčanje jordanskog princa Husseina i Rajwe Al Saif - uzvanici Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia