'brže to malo'

Urnebesna reakcija princa Williama u kojoj će se pronaći svi muškarci

02.06.2023 u 10:19

Bionic
Reading

Princ William i princeza Kate Middleton jučer su prisustvovali vjenčanju jordanskog princa Husseina, budućeg kralja s kojim će jednog dana surađivati. Povratak u Jordan imao je veliko značenje za Kate, no princu Williamu malo se žurilo

Iako su istaknuti članovi kraljevske obitelji koji će jednog dana zasjesti na prijestolje britanske monarhije, Kate i William često pokažu da su i oni samo običan bračni par. Njihov međusobni odnos daleko je od onoga što je nekoć vladao kraljevstvima, a jedan prema drugom su vrlo opušteni i spontani u reakcijama. Spontanost smo mogli vidjeti i ovog četvrtka na vjenčanju u Jordanu kada je princ William napravio gestu koja je nasmijala mnoge.

Usprkos svom glamuru koji je pratio jordansko vjenčanje, princ i princeza od Walesa izgledali su vrlo opušteno pa je kamera i ulovila jedan trenutak u kojem će se prepoznati mnogi parovi.

Riječ je o trenutku kada su Kate i William stigli na red da pozdrave mladence. William je princu i njegovoj supruzi uputio nekoliko riječi pozdrava te krenuo dalje, no Kate se malo duže zadržala s arhitekticom Rajwom Alseif željeći joj uputiti i više od samog pozdrava.

  • +7
Vjenčanje jordanskog princa Husseina i Rajwe Al Saif - uzvanici Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

No, dok je Kate živahno čavrljala s mladenkom, William je nervozno čekao sa strane te u jednom trenutku rekao 'chop chop' te napravio gestu rukom koja sugerira Kate da prekine razgovor i požuri s kretanjem.

Na kraju je Kate očito osjetila Williamov nemir, što je možda bilo povezano s dugim redom gostiju koji su također čekali u redu da pozdrave mladence, te je nastavila prema Williamu. Ne treba reći da je video postao pravi viralni hit.