NE SMIJE PRIĆI SUPRUZI

Obiteljska drama: Rajko Dujmić trenutačno je u bolnici, a u zatvoru bi mogao ostati više mjeseci

12.07.2019 u 11:03

Bionic
Reading

Legendarni glazbenik nedavno je lišen slobode i to mu nije prvi put. Rajko Dujmić trenutačno se nalazi u bolnici, a njegova odvjetnica Sandra Hančić za tportal je ispričala detalje najnovijeg slučaja vezanog uz slavnog skladatelja

Prije nekoliko dana poznati hitmejker u pratnji pravosudnih policajaca primljen je u bolnicu, odakle je stigao iz istražnog zatvora u Remetincu.

'Na teret mu se stavlja prijetnja i tjelesna ozljeda. Zapriječena mu je kazna do tri godine zatvora, a uhićen je 1. srpnja. U srijedu se pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu kada je Snježana Dujmić dala iskaz. U pritvoru će biti do 1. kolovoza, a tada državni odvjetnik može zatražiti produljenje istražnog zatvora. U tom slučaju moj okrivljenik bi ondje mogo provesti još dva mjeseca', rekla nam je njegova odvjetnica Sandra Hančić iz odvjetničkog društva Grubeša i partneri.

Susret sa suprugom Snježanom protekao je vrlo suzdrržano, nisu se pozdravili niti komunicirali jer skladatelj ne smije ni komunicirati sa suprugom tijekom trajanja sudskog postupka.

Nije poznato zbog čega je Dujmuć u bolnici i kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Ova prijava zbog obiteljskog nasilja nije prva za jednog od deset najizvođenijih estradnih autora. Naime, i prije četiri godine je bio u Remetincu.

Policija ga je prethodno privela jer su susjedi pozvali policiju. Navodno je tada suprugu Snježanu zgrabio za vrat i silom ju pokušao izbaciti iz stana dok je bio u alkoholiziranom stanju. Ona je kasnije izjavila da je to učinila samo da izbjegne daljnji sukob. Nakon što je pušten na slobodu, par koji će krajem ove godine proslaviti 29. godišnjicu braka, svoje dane provodio je uglavnom u kući u Gorskom Kotaru. Njihova ljubav isprepletena je romantičnim gestama i ljubavnim pjesmama, ali i svađama, porocima i rehabilitacijama. Među ostalim, policija je Dujmića 2005. uhitila zbog posjedovanja kokaina, zbog čega je morao platiti tri tisuće kuna kazne.

  • +4
Rajko Dujmić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL