NOVI SLUČAJ

U pratnji policije Rajko Dujmić stigao u bolnicu

05.07.2019 u 23:39

Bionic
Reading

Kako donosi portal 24 sata, poznati glazbenik i jedan od osnivača Novih fosila, Rajko Dujmić, snimljen je ispred zagrebačke bolnice Fran Mihaljević u pratnji dvojice pravosudnih policajaca

Čitatelj 24 sata uslikao je u četvrtak navečer, ispred zagrebačke bolnice Fran Mihaljević 64-godišnjeg glazbenika Rajka Dujmića, kako sjedi ispred jedne od zgrada bolnice i puši cigaretu. To možda i ne bi bilo nikome čudno da uz njega cijelo vrijeme nisu bila dvojica pravosudnih policajaca, koji su ga tamo dovezli.

  • +4
Rajko Dujmić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Nisu se odvajali od njega nijednog trenutka. Kad je išao u čekaonicu, oni su išli s njim, kad je bio ispred bolnice, oni su bili s njim, kad je ulazio na pregled unutra, oni su ušli s njim. Teško je disao i još teže se kretao. Čini se da je lošeg zdravstvenog stanja', ispričao je čitatelj za 24 sata.

Zašto je tamo stigao u pratnji policije još uvijek nije poznato, a 24 sata piše kako je Rajku Dujmiću isključen mobitel, dok njegova supruga Snježana nije bila zainteresirana za davanje izjava. Rajko Dujmić već je imao problema sa zakonom, kada ga je 2015. godine policija privela zbog obiteljskog nasilja te je zbog toga proveo 23 dana u Remetincu.