A VI?

Njihovom se povratku na TV ekrane veselimo

03.02.2014 u 10:09

Poznata lica ponovno na tv ekranu

Izvor: tportal.hr / Autor: RTL, tportal.hr

Bionic
Reading

Sve je više popularnih TV lica koja su obradovala svojim povratkom na male ekrane. Odnedavno nas ponovno nasmijava Željko Pervan, a osim omiljenog Roberta Knjaza, na ekrane se vraća i Monika Mamić

Na radost mnogih fanova, na televizijske ekrane uskoro ponovo stiže talk show Roberta Knjaza koji će se prikazivati na HTV-u. 'Knjazalište' će producirati Sirovina i sinovi, a u sklopu ovog projekta Knjaz će, baš kao nekad u 'Svlačionici', otkrivati nepoznate strane svojih poznatih gostiju. Ako se samo na tren prisjetimo 'Svlačionice', 'Mjenjačnice'  'Koledžice' i drugih emisija iz Knjazove briljantne radionice, možemo samo reći: jedva čekamo!


Monika Mamić vraća se na male ekrane 2.veljače, kada će zamijeniti trudnu voditeljicu Antoniju Stupar u RTL-ovoj emisiji 'Extra Magazin'. 'Dosta sam bila domaćica i kućanica. Veselim se povratku na posao', rekla je u intervjuu za RTL lijepa voditeljica koja je čak šest godina bila doma jer se u potpunosti posvetila majčinstvu. Iako su joj mnogi spočitavali piskutav glas, Monika je bila na govornim vježbama i zbog svoje će simpatične pojave biti pravo osvježenje.

S 1. prosincem na RTL 2 vratio se i legendarni komičar Željko Pervan te se sa svojim 'Pervanovim dnevnikom' na vrlo osebujan način uspio 'infiltrirati' u sve institucije države i pružiti narodu pravu sliku stanja u državi, a i šire. Željko Pervan i Mladen Horvat u ulozi Živojina Mirića i Želimira Kučine svoju su radijsku uspješnicu prebacili u televizijski prostor, i to opet vrlo uspješno.

Pervanov dnevnik

Sanja Doležal svoj je voditeljski talent pokazala još davnih dana na RTL-u, kada je vodila emisiju 'Sanja', a s jesenskom shemom HRT joj je ponudio voditeljsko mjesto u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'.

'Veselim se emisiji koju pratim 25 godina. Dat ću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje. Jutro treba krenuti vedro i pozitivno, jer po jutru se dan poznaje', rekla je Sanja kada je krenula emisija, a zahvaljujući svojoj toplini od studija je napravila intimni dnevni boravak.

Nakon godinu i 45 dana Marija Miholjek, voditeljica središnjeg Dnevnika Nove TV, vratila se na male ekrane. U rujnu prošle godine Marija je ponovno sjela pod svjetla reflektora, i to bez imalo treme. Naime kada je rodila svoje prvo dijete, sina Bonu, na porodiljskom je ostala 11 mjeseci, stoga joj je ova situacija već dobro poznata. Marija je vrlo organizirana, pa je ubrzo pohvatala sve konce i sve pripremila za što bezbolnije preseljenje cijele obitelji iz Đakova, u kojem je boravila tijekom porodiljskog dopusta, u Zagreb.