ROBIN WRIGHT

Njezina ljepota ne blijedi: Zanosna plavuša u trapericama i japankama pokazala da je u top formi

13.10.2020 u 18:46

Bionic
Reading

Dobitnica čak osam nagrada Emmy, 54-godišnja Robin Wright plijeni poglede i kad nije besprijekorno dotjerana u nekom od glamuroznih izdanja na crvenom tepihu

Slavnu plavušu savršenih crta lica i skladnog tijela mnogi smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu, a to stalno iznova dokazuje.

Lijepa Robin koja je za svoju ulogu Claire Underwood u nagrađivanoj seriji 'Kuća karata' dobila samo pohvale, prošetala se Los Angelesom u društvu svog ljubimca, a za tu je prigodu odjenula vrlo jednostavnu kombinaciju.

U pamučnoj T-shirt majici narančaste boje, uskim crnim trapericama, japankama i s ruksakom na leđima, bivša supruga glumca Seana Penn, izgledala je očaravajuće.

  • +3
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ovom dnevnom izdanju sa sunčanim naočalima, bez šminke i s kosom vezanom u punđu, poznatoj glumici bi rijetko tko dao 54 godine koliko ima.

Uska majica i pripijene traperice naglasile su vitku figuru zgodne Robin koja je u kolovozu proslavila drugu godišnjicu braka sa suprugom Clémentom Giraudetom (34). Inače, slavnu glumicu vidjet ćemo u nastavku filma o Wonder Woman čija je premijera otkazana zbog globalne pandemije za 2021. godinu.

Robin je bila u braku sa Seanom Pennom od 1996. do 2010. i imaju dvoje djece: kćer Dylan (29) i sina Hoppera (27).