SPREMNA NA PROMJENE

Obožavatelji iznenađeni: Billie Eilish nikada nismo imali prilike vidjeti u ovakvom izdanju

13.10.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Mladu i talentiranu britansku pjevačicu Billie Eilish navikli smo gledati u vrlo širokim, takozvanim baggy modelima odjeće kojih se ne odriče ni prilikom pojave na crvenom tepihu. Upravo zato njezin posljednji stajling sve je ostavio bez teksta

Paparazzi fotografi ulovili su 18-godišnju pjevačku zvijezdu koja polako obara sve rekorde u glazbenom svijetu, u vrlo neobičnom stajlingu. Billie Eilish uz svoj je glazbeni stil istovremeno gradila prepoznatljiv modni izričaj, a kako je jednom prilikom priznala, sve zbog svog manjka samopouzdanja.

‘Nikada u životu nisam se smatrala privlačnom. Moji bivši dečki također me nisu u tome ohrabrili. Niti jedan od njih. I to me jako muči. Osjećam se kao da nikada nikome nisam bila lijepa ni privlačna’, rekla je u jednom intervjuu Eilish te zbog toga počeka furati otkačeni stil.

'Zbog toga se i odijevam kako se odijevam, moj izričaj možda je mnogima čudan, no ja zbilja o tome ne marim. No to isto tako ne znači da se jednoga dana neću probuditi i biti spremna nositi mini suknje ili topiće, što sam nekad prije znala’, objasnila je.

I izgleda da se ova talentirana glazbenica itekako budi te da se polako oslobađa pred svijetom.

Viđena je u uskoj potkošulji nude boje kada su do izražaja došle njezine bujne obline, a kombinirala ju je sa širim bermudama jednake boje. Bile su tu dizajnerske Gucci čarape koje je pak nonšalantno obukla na gumene natikače.

Svojim izrazom lica koji odaje dojam da zbilja ne mari na poglede okoline, Eilish je dostojanstveno prošetala Los Angelesom.

Billie Eilish Izvor: Profimedia / Autor: the fly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia