SKLADAN PAR

Anita Dujić slavi treću godišnjicu veze sa zgodnim Škotom, a uskoro navodno planira i vjenčanje

13.10.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka Anita Dujić svog je današnjeg odabranika upoznala prije tri godine na snimanju filma 'Mamma Mia 2' na Visu. Šarmantni Škot i zgodna Trogiranka od tada ne kriju koliko su sretni. Zajedno su dobili i kćerkicu Lily, a uskoro planiraju vjenčanje

Bivša manekenka, danas dekoraterka seta Anita Dujić ima mnogo razloga za slavlje. Danas naime, obilježava treću godišnjicu početka svoje ljubavi s Duncanom Broadfootom. Tim povodom zajedno sa svojim partnerom i kćerkicom Lily koju s njim dijeli, otputovala je u Dalmaciju gdje će provesti nekoliko dana na odmoru.

Lijepa Anita svog je čovjeka iz snova upoznala u jesen 2017. kada je na otoku Visu trajalo snimanje filma 'Mamma Mia 2'.

Zbog Duncana je boravila i u Škotskoj te Engleskoj, no nakon što je ostala u drugom stanju - Dujić je odlučila u Hrvatskoj na svijet donijeti djevojčicu Lily. Malena je stigla samim početkom 2019. u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a prve mjesece njezina života par je proveo u Hrvatskoj.

Nedavno je svojim pratiteljima dala naslutiti kako će uskoro uploviti i u bračnu luku. U Instagram objavi na kojoj se drži za ruke sa Duncanom napisala je: ‘U ovo vrijeme iduće godine’.

Za magazin Gloria potom je rekla da bi detalje svoje sreće i planiranja vjenčanja ovoga puta voljela zadržati za sebe. Podsjetimo, Dujić je prije Broadfoota bila u braku sa scenografom Ivanom Veljačom.