RUPERT MURDOCH

Ništa od petog braka: 92-godišnji medijski mogul otkazao zaruke

04.04.2023 u 21:33

Bionic
Reading

Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith zajedničkim su dogovorom, nakon samo dva tjedna od proglašenih zaruka, odlučili da od vjenčanja ipak neće biti ništa

Prije samo dva tjedna sve je izgledalo idilično kada je 92-godišnji medijski mogul Rupert Murdoch zaprosio svoju novu djevojku, 66-godišnju Ann Leslie Smith, stavivši joj na prst zaručnički prsten s 11-karatnim dijamantima, vrijedan 2 milijuna funti. No, sada se sve promijenilo.

Unatoč planovima da svoju vezu ozakone već ovog ljeta, tvrdeći kako je njihova ljubav pravi 'dar od Boga', preko noći su, navodno zajednički, donijeli odluku da od svega ipak neće biti ništa.

Nakon dugog razgovora odlučili su krenuti svatko svojim putem, a prema pričama dobro upućenih izvora Ann Leslie Smith nije se nikako mogla pomiriti s time da je, zbog svoje veze s Murdochom, pod povećalom javnosti.

Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith Izvor: Profimedia / Autor: @246Paps / @246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ona je jako privatna osoba. Jučer su sjeli zajedno i razgovarali, dogovorivši se da je bolje za njih da se raziđu. On je svjestan da će uvijek biti pod povećalom javnosti i ne postoji ništa što bi on mogao ili htio napraviti da se to promijeni', rekao je izvor.

Par se inače upoznao u rujnu prošle godine u njegovom vinogradu Moraga u Kaliforniji, a toliko ga je očarala da ju je poželio ponovno vidjeti. Bogatstvo Ruperta Murdocha procjenjuje se na 17 milijardi dolara, a iza sebe ima četiri braka, od kojih je posljednji, sa supermodelom Jerry Hall, raskinut u srpnju prošle godine nakon šest godina braka.