statement haljina

Baš kao Lady Di: Modna ikona i bivša supruga Ruperta Murdocha blistala u osvetničkoj haljini

28.03.2023 u 17:38

  • +7

Jerry Hall i Rupert Murdoch

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Modna ikona Jerry Hall pozirala je u crnoj baršunastoj mini haljini nalik ikonskom komadu u kojem se princeza Diana pojavila u večeri kada je Charles javno priznao aferu s Camillom

Jedan od najpopularnijih high street brendova H&M pružio je uvid u nekoliko komada dizajniranih u suradnji s francuskim brendom Mugler putem dinamičnog video spota u kojem nastupa modna ikona Jerry Hall.

Prelijepa bivša 66-godišnja manekenka pojavila se u crnoj baršunastoj mini haljini koja iznimno podsjeća na outfit pokojne princeze Diane koji su mnogi nazivali 'osvetnička haljina'.

Američki mediji u tome su vidjeli jasnu poruku

A post shared by H&M (@hm)

">Rupertu Murdochu, od kojeg se Hall razvela prošle godine, a koji je prije nekoliko dana objavio zaruke s novom djevojkom i stupanje u svoj peti brak.

Riječ je o haljini s visokom dozom senzualnosti i elegancije uslijed kratkog kroja i spuštenih naramenica te baršunastog materijala. Ikonski 'osvetnički' status stekla je zbog događaja koji su uslijedili u večeri kada ju je prvotno nosila Lady Di.

Naime, u lipnju 1994. godine, Diana se pojavila u ovoj crnoj kreaciji na zabavi Vanity Fair, a istovremeno se prikazao dokumentarac u kojem je Charles, između redaka, priznao svoju aferu s Camillom.

'Druge žene bi vjerojatno izbjegavale doći u javnost znajući da svi govore o aferi koju je njihov bivši suprug započeo za vrijeme trajanja braka. No, ona je odlučila izaći i sve pomesti s nogu u ovoj statement haljini', rekla je dizajnerica Kerry Taylor.

Jerry Hall sad je, na neki način, učinila upravo to, ponosno noseći 'osvetničku' haljinu u danima kada svijet bruji o novim zarukama njenog bivšeg supruga.

  • +17
Rupert Murdoch s novom partnericom Izvor: Profimedia / Autor: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, primarna funkcija njenog pojavljivanja bilo je predstavljanje nove linije H&M i Muglera kojom su ova dva slavna brenda predstavila komade s izraženim siluetama i prevladavajućim oversize krojem te nizom prepoznatljivih kombinezona koji bi mogli postati veliki hit u prijelaznom razdoblju.

preporučujemo

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal