PETA SREĆA

Rupert Murdoch u dobi od 92 godine planira pred oltar: Zaprosio je 66-godišnju partnericu

20.03.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Za ljubav nikad nije kasno, pa čak ni u 90-oj! Američki mogul, vlasnik vodećih medijskih kuća peti put stat će pred oltar, no ovaj put s njim će biti njegova posljednja ljubav, nada se. Odlučio je da ne želi živjeti bez ljubavi pa je niti godinu dana od rastave, odlučio potražiti sreću na drugoj bračnoj adresi

Manje od godinu dana nakon što se razveo od supruge Jerry Hall, 92-godišnji mogul Rupert Murdoch ponovno će čuti svadbena zvona. Iako ih je dosad čuo već četiri puta, čini se da se Murdochu baš sviđa njihov zvuk pa je odlučio stati pred oltar i peti put. Zaprosio je Ann Lesley Smith, 66-godišnju policijsku kapelanku, a ona je, naravno, pristala.

'Bio sam vrlo nervozan. Bojao sam se zaljubiti se, ali znao sam da će mi ovo biti posljednji brak. Bolje da je tako. Ja sam sretan', rekao je zaljubljeni 92-godišnjak koji i dalje vjeruje u ljubav.

Murdochova buduća supruga prethodno je bila udana za Chestera Smitha, country-western pjevača koji je umro 2008. godine. Buduće mladence spojio je posao, odnosno slični poslovni interesi te ih je povezalo znanje o svijetu medija i medijskom poslu. Osim toga, dijele i ljubav prema vinu i vinogradima. Smith je posjedovala vinograd nekoć, a on još uvijek ima vlastiti. Vrijeme često provode j na plaži, gdje su ih nedavno uslikali i paparazzi.

Ova sretna vijest stigla je u trenutku kada se Murdoch mora suočiti s tužbom za klevetu od 1.6 milijardi dolara protiv Foxa od strane Dominion Votinga. Tehnološka tvrtka tvrdi da su voditelji Fox Newsa iznijeli svjesno lažne tvrdnje o utjecaju Dominija na izbore 2020., implicirajući da je namjestio utrku u korist Joea Bidena. Murdoch obnaša dužnost predsjednika Fox Corporationa, subjekta kojim se javno trguje i koji kontrolira Fox Broadcasting, Fox Sports, Fox Business i Fox News. Kao šef News Corporationa, vlasnik je i New York Posta, osim Wall Street Journala, The Suna i izdavača knjiga Harper Collins.

  • +17
Rupert Murdoch s novom partnericom Izvor: Profimedia / Autor: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia