IZGLEDA SJAJNO

Nina Badrić stesala je liniju pa sada ponosno pokazuje kako izgleda u kupaćim kostimima

26.08.2020 u 11:46

Bionic
Reading

Vrijeme karantene posvetila je samo sebi. Nina Badrić pauzu od koncerata posvetila je napornim treninzima, novoj prehrani, a rezultati ne manjkaju. Malo tko nije uspio primijetiti kako dobro izgleda u kupaćem kostimu

Pjevačica Nina Badrić posljednjih tjedana pršti samopouzdanjem. Redovito putem Instagrama objavljuje fotografije u kupaćim kostimima, što joj inače nije bilo nalik.

Ovo ljeto poznata Zagrepčanka živi punim plućima te se ne srami pozirati u elegantnim morskim odjevnim kombinacijama koje ističu njezinu novu liniju.

Prema svemu sudeći, Nina preferira jednodijelne kostime u kojima se osjeća poput dame, a razni krojevi istaknu ono najbolje na njezinu tijelu.

Nedavno se pokazala u zelenom badiću kroja iz 80-ih, kada su žene svoj struk naglašavale izrezanim dijelovima kostima. Na taj je način i Nina istaknula svoju figuru i struk.

Nakon toga otkrila je da i ona u svom ormaru krije klasik kada su u pitanju morski kostimi. Crni jednodijelni kostim nalik modelima koji je izrađivao američki brend Victoria Secret našoj je glazbenici stajao kao saliven.

Zgodna brineta inače već danima plovi na luksuznoj jahti u društvu prijatelja i prijateljica, među kojima je pjevačica Lepa Brena sa svojim suprugom.

Društvo je uglavnom na relaciji Hvar, Vis, Korčula te uživaju u skrivenim uvalama i dobrim restoranima.

Da zrači pozitivom, Nina daje do znanja i porukama koje ostavlja na svojim društvenim mrežama. Tako je sada publici poručila koliko je važno smijati se.

Nedavno je našu glazbenicu i njezin novi izgled pohvalila dizajnerica i poduzetnica Snježana Mehun rekavši joj kako se prepolovila. Nina je prihvatila kompliment te se našalila kako je trenutno konfekcijski broj 36.