DUGOGODIŠNJE KOLEGICE

Maja Šuput i Nina Badrić zajedno partijale na Korčuli: ‘Svi slučajni susreti su unaprijed zakazani’

07.08.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Korčula je ove godine, čini se, hit destinacija među našim brojnim poznatima. Rado joj se svako ljeto vraća i naša Maja Šuput koja je sinoć navratila na dobru zabavu na otoku gdje je susrela i kolegicu Ninu Badrić

Dobra atmosfera, glazba za opuštanje, pogled na more i jednu od najpopularnijih plaža na Jadranu te šarena ljetna pića privukli su sinoć brojne posjetitelje otoka Korčule.

U nedavno otvoreni klub na plaži uputile su se i dvije naše glazbenice, koje je susret jako razveselio.

Dotjerane od glave do pete, Maja Šuput i Nina Badrić ponosno su pozirale za svoje Instagram fanove te poručile: ‘Svi slučajni susreti su unaprijed zakazani’. Za svoj su izgled dobile samo komplimente.

Dok se Maja opredijelila za nešto jednostavnije izdanje, bijelu haljinicu na volane, Nina je birala eleganciju čak i za plažu. Uvukla se u haljinu na jedno rame u kariranom uzorku i istaknula svoju novu liniju.

Nije brzo trebalo ni da drugi primijete kako se Nina stesala, pa joj je dizajnerica Snježana Mehun napisala u komentarima: ‘Ninaaa prepolovila si se. Morat ćemo poslati kupaći dva broja manji’, na što je Badrić ponosno odgovorila da sada nosi konfekcijski broj 36.

Uz ritmove koji zovu na ples, naše su estradne ikone uživale do ranih jutarnjih sati.

Uz Maju je bio njezin suprug Nenad Tatarinov, a u čijem je društvu uživala Nina nije poznato. Supružnici Tatarinov već nekoliko puta vraćaju se na Korčulu koja im je izgleda pravo utočište za odmor.

Ovo ljeto Šuput nema toliko gaža kao inače, pa se prepustila dugom odmoru s voljenim Nenadom. Nina je pak na Korčulu stigla iz svoje ljetne baze, Jelse na otoku Hvaru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Prije kiše...😊

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)