Morske vile

Poznate Hrvatice na pragu 50-ih ponosno istaknule figuru na ljetnom odmoru

25.08.2020 u 16:11

Bionic
Reading

Svako desetljeće života žene donosi novi dašak njenoj ljepoti, ali neke jednostavno sporije stare. Pravi primjer za to su dame s domaće i strane javne scene na koje je vrijeme potpuno zaboravilo i kojima su godine samo brojka na papiru. Neke od njih pokazale su se u kupaćim kostimima ne skrivajući koliko uživaju slobodnim danima na obali Hrvatske

Teretana, njega, pravilna prehrana ili geni. Ili možda kombinacija svega toga. Mnogo je tajni u izgledu ovih dama kojima na izgledu u kupaćem kostimu mogu pozavidjeti dvostruko mlađe žene.

Uz poruku: 'Uspješna je ona žena koja je uspjela sagraditi čvrste temelje od cigli koje su drugi bacali na nju', Nina Badrić nasmješena pozira s plaže u jednodijelnom kupaćem kostimu. Prije koji dan smo je mogli vidjeti kako s Lepom Brenom pozira u zelenom badiću sa zanimljivim izrezom. Nina je žene oduševila svojim izgledom na pragu petog destljeća.

Bivša Miss Jugoslavije i manekenka Ana Sasso u 57. godini života svoju besprijekornu liniju održava redovitom tjelovježbom, no nije pobornik dijeta. U osamdesetima je zaštitno lice popularnog napitka Pipi pratiteljima na Instagramu serijom fotografija u smeđem dvodijelnom bikiniju pokazala je da izgleda gotovo identično kao tada.

U kupaćem kostimu se ove godine pokazala i Karmela Vukov Colić koja trenutno ljetuje na Visu.

Nela Kocsis spada u naše najatraktivnije glumice pa je objava njezine morske fotografije s Čiovo izazvala je pravo oduševljenje. Neli mnogi tepaju i da je vlasnica najboljeg dekoltea hrvatskog glumišta. Osječanka je kao djevojčica trenirala gimnastiku te vjeruje da joj je upravo to oblikovalo tijelo. Više puta je izjavila kako ne vježba redovito, ali da svoju liniju održava lako.