PRISILAN ODMOR

Zajedničko druženje na Visu: Lepa Brena i Nina Badrić pozirale u kupaćim kostimima

23.08.2020 u 17:25

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana na našu obalu stigla je Lepa Brena u društvu supruga, bivšeg tenisača Slobodana Živojinovića. Pjevačica se na Visu susrela s kolegicom Ninom Badrić, a fotografiju na kojoj zajedno poziraju u kupaćim kostimima objavila je na svom Instagramu

'Prisilan odmor - happy hour - Kad ti život da limun, napravi limunadu', napisala je Lepa Brena ispod fotografija na kojima s društvom, među kojem je i Nina Badrić, uživa na otoku Visu. Brena je početkom kolovoza posjetila Azurnu obalu, zatim i talijansku te je jahtom uplovila prije nekoliko dana i u Jadransko more, a nakon Mljeta doplovila je do Visa.

Druženje s Ninom Badrić ovjekovječila je, a dvije su pjevačice spremno pozirale u kupaćim kostimima. Nina inače ljeto provodi u svojoj kući u Jelsi na Hvaru, a ovoga ljeta skoknula je i do Korčule na gdje se susrela s kolegicom Majom Šuput što je i zabilježila na svom Instagram profilu.

Nedugo nakon toga objavila je fotografiju s Hvara na kojoj pozira s ministrom zdravstva Vilijem Berošem i njegovom suprugom, što je pak izazvalo broje polemike budući da je Nina nekoliko dana prije toga bila gošća na jednoj rođendanskoj zabavi na kojoj se navodno bilo pozitivnih na koronavirus.

'Kontaktirao sam Nastavni zavod za javno zdravstvo i kolegicu koja je nakon uvida u njihove podatke kazala da Badrić nije zabilježena kao kontakt nakon tog zbivanja na Korčuli 6. kolovoza. Nitko s tog zbivanja nije bio pozitivan. Spominjalo se da je tamo bila i Severina, a to nije bilo točno. Nina Badrić nigdje nije detektirana kao kontakt, nema određenu mjeru samoizolacije i mislim da nisam osobno bio ugrožen', rekao je Beroš osvrnuvši se na medijske napise da se družio s Ninom Badrić, koja je bila na druženju na Korčuli s kojeg su navodno neki ljudi pozitivni na koronavirus.