NA ZASLUŽENOJ PAUZI

Nina Badrić odmara na Hvaru u zanimljivom muškom društvu

07.07.2019 u 15:36

Bionic
Reading

Nina Badrić je prije nekoliko dana proslavila svoj 47. rođendan na jednom od svojih najdražih mjesta na svijetu, na Hvaru. Rođendansko slavlje pretočilo se u zasluženi godišnji odmor koji je pjevačica provela u društvu prijatelja, uključujući i hrvatskog glumca s američkom adresom, Gorana Višnjića

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s godišnjeg odmora koji je tradicionalno provela na voljenom Hvaru. Fotografije su snimljene tik uz plažu u popularnom smještaju na otvorenom Plage Cachée Glamping gdje je Nina snimila spot za svoj novi singl 'Volim Te, Volim'.

Druženju s Ninom uz dobru hranu i pjesmu pridružilo se nekoliko prijatelja, uključujući i našeg proslavljenog glumca Gorana Višnjića koji i ove godine odmara na Jadranu.

'Vidim jata onih istih ptica Istu zvijezdu previsoku Opet živi stotinama lica... Goran Višnjić nastavi stihove', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira s Višnjićem, odjevena u zavodljivu crvenu haljinu, a potom u tuniku boho uzorka.

Sudeći prema njihovim izrazima lica i udobnom ambijentu sigurni smo kako se ekipa odlično provela.

Ninini pratitelji oduševljeni su Nininim društvom, ali i izgledom, dok su pojedinci primijetili kako pjevačica ispod crvene haljine ne nosi donje rublje.

'Ta crvena haljina bez grudnjaka je vrh vrhova', 'Kako si seksi Nina', 'Ipak muškarci brže stare, Nina je sve mlađa', glasili su neki od komentara obožavatelja, a na temu godina i starenja Nina je nedavno progovorila u intervjuu koji je dala za Blic.

  • +9
Nina Badrić - Novi singl 'Volim te, volim' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balic