OVOME SE NIJE NADALA

Grupa muških fanova na genijalan način iznenadili Ninu Badrić

24.06.2019 u 17:35

Bionic
Reading

Nakon što je vojsci fanova predstavila romantičan spot za novi singl 'Volim te, volim' snimljen na Hvaru, popularna pjevačica Nina Badrić odlučila se još nekoliko dana zadržati na omiljenom hrvatskom otoku

Ljetne mjesece u godini vlasnica brojnih domaćih hitova često provodi na Hvaru gdje ima vikendicu na Jelsi, a ovoga vikenda dok je odmarala na plaži doživjela je nesvakidašnji prizor.

Grupa muških obožavatelja koji su ju s glisera uočili na plaži odlučili su ju iznenaditi grušnim izvođenjem njezinog hit singla 'Dani i godine' objavljenog 2016. godine.

'Jedna sasvim obična nedjelja', napisala je Nina ispod videa na kojem grupa muških fanova s glisera zdušno pjeva njezin veliki glazbeni hit.

Na bajkovitom imanju obitelji Veljka i Olge Drinković, Plage Cachée glamping u Jelsi na otoku Hvaru, Nina je nedavno snimila spot za pjesmu 'Volim te, volim' u kojoj je društvo pravi naš poznati glumac i pobjednik showa 'Ples sa zvijezdama', Slavko Sobin.

  • +9
Nina Badrić - Novi singl 'Volim te, volim' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balic

'Ovu pjesmu napisala sam još prije četiri godine i čekala je do sada 'u ladici'. Nakon pjesama 'Dani i godine' i 'Rekao si' čini mi se da je baš sada za nju pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan odabir za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj', rekla je Nina.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube