BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Nina Badrić plijenila elegancijom na svečanom domjenku kod predsjednice

25.06.2019 u 22:28

Bionic
Reading

U povodu obilježavanja Dana državnosti, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović organizirala je svečani prijam na Pantovčaku na kojemu su očekivano nazočila brojna poznata lica s domaće društvene scene. Uz glazbena imena poput sestara Husar, skladatelja Tonćija Huljića i pjevača Dina Jelusića, organizirani domjenak na Pantovčaku nije željela propustiti ni popularna pjevačica Nina Badrić

Nakon što je posljednjih dana uživala punim plućima na omiljenom otoku Hvaru gdje je snimila spot za najnoviji singl 'Volim te, volim', Nina Badrić vratila se u Zagreb gdje je ovog utorka nazočila svečanom prijamu kod predsjednice u povodu obilježavanja Dana državnosti.

  • +52
Svečani prijem povodom Dana državnosti u Uredu predsjednice Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Vlasnica brojnih domaćih hitova navedenim povodom zablistala je u presijavajućem modelu vesta – haljine sa zlatnim nitima, bijelim porubom i dodatkom efektnih gumba.

Laskavu kreaciju, koja je dodatno naglasila njezinu figuru detaljem trake oko struka, Nina je nosila uz zlatnu torbicu s metalnim remenom i odgovarajućim parom sandala s platforma petom.

Modno pravilo 'manje je više' popularna pjevačica odlučila je slijediti svečano izdanje začinivši tamnim sunčanim naočalama uz klasičnu frizuru konjskog repa s razdjeljkom.

  • +9
Nina Badrić - Novi singl 'Volim te, volim' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balic

'Ovu pjesmu napisala sam još prije četiri godine i čekala je do sada 'u ladici'. Nakon pjesama 'Dani i godine' i 'Rekao si' čini mi se da je baš sada za nju pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan odabir za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj', nedavno je izjavila Nina referirajući se na novi hit singl 'Volim te, volim'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube