SLAVLJENICA OTVORILA DUŠU

Nina Badrić danas slavi rođendan, evo što je rekla na temu godina i starenja

04.07.2019 u 09:43

Bionic
Reading

Jedna od naših najcjenjenijih pjevačica danas slavi 47. rođendan. Nina Badrić već dva desetljeća osvaja publiku svojim glasom i pjesmama čija kvaliteta ne blijedi, a kad je o privatnim stvarima riječ, u jednom od svojih posljednjih intervjua otkrila je neke detalje koji dosad nisu bili poznati javnosti

Nina Badrić danas će napuniti 47 godina, a rođendan će provesti na jednom od svojih najdražih mjesta - na Hvaru, na kojem je trenutno na odmoru. U razgovoru za Blic govorila je na temu privatnog života: 'Zauvijek vjerujem u ljubav, ona je pokretač svega dobrog na ovom svijetu, ne smijemo to zanemariti, a što donosi budućnost, ne možemo znati', rekla je pjevačica.

Priznala je da njezin najveći strah nije vezan uz godine, kao što je slučaj s mnogim damama s javne scene koje su se pustile u ruke estetskih kirurga kako bi zaustavile starenje.

'Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će sve nas jednog dana dočekati. Plašili se mi ili ne. Plašim se nemoći, a ne starosti', poručila je.

  • +21
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Ispričala je kome najčešće upućuje riječi 'volim te' i je li emotivna poput većine pripadnika horoskopskog znaka Raka.

'Čarobne riječi volim reći svim bitnim osobama u životu jer je potrebno dati do znanja koliko su nam najbliži značajni i podrška u novim borbama. Emocije su sastavan dio mojih dana i nemam problem pokazati što mislim i osjećam', kaže Nina.

Priznala je da se i njoj dogodi 'žuta minuta'. 'Nisam konfliktna osoba, pa me nije tako lako naljutiti. Ništa čovjeku ne vrijedi ako nema mir u duši. To je najveće bogatstvo', poručuje pjevačica.

Progovorila je i o prijateljstvu s jednom od najbogatijih žena na svijetu, Aleksandrom Meljničenko. 'Prijateljstva su dragocjena i prijatelji su birana obitelj. Možete pronaći prave male dragulje ako pažljivo birate. Sandra je upravo jedna od takvih osoba', iskrena je Nina.