VRIJEME zA NJU SToji

Nina Badrić napokon otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: 'Osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna'

02.07.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Naša pjevačica je sretna što opet nastupa i što može zabavljati svoju publiku, ljeto joj je ispunjeno koncertima, a nalazi vremena i za odlazak na društvena događanja. Nina Badrić uvijek je besprijekorno sređena pa privlači poglede gdje god se pojavi, a sad se konačno zna što je zaslužno za njezin odličan izgled

Pjevačica će ovog vikenda proslaviti 49. rođendan, a ne prestaje oduševljavati svojim licem bez gotovo ijedne bore. Fanovi na društvenim mrežama redovito je hvale i pišu da nikada nije bolje izgledala, što nije ni čudno zbog utegnute figure koju Nina Badrić pokazuje.

Sada je otkrila kako se meso više ne nalazi na njezinom meniju.

'To mi je nekako prirodno došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože', rekla je pjevačica za InMagazin Nove TV.

Inače, za tportal je Nina Badrić ranije izjavila kako se kao svaka žena trudi izgledati što bolje. 'Pazim na prehranu, vježbam, spavam... Imam dobar ten pa si mogu priuštiti to da svijetom hodam bez šminke na licu, no najljepši filtar i kozmetika je kada je žena sretna. To se vidi', rekla je tada. Kad su modni izbori u pitanju, sluša sebe, a najudobnije se osjeća u U japankama i ljetnoj haljinici.