KAO U BAYWATCHU

Nina Badrić je stigla na svoju omiljenu destinaciju i odmah 'opalila' selfi u badiću

17.06.2021 u 21:12

Bionic
Reading

Poznato je koliko naša pjevačka diva obožava provoditi vrijeme u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ima stan koji naziva svojim drugim domom. Čim je stigla tamo, fanovima se javila se i pokazala kako uživa i prikuplja energiju za koncerte koje je jedva dočekala, a komplimenti pljušte na sve strane

Da joj mediteranska klima itekako godi vidljivo je i na ovoljetnim objavama. Poznato je kako većinom u kupaćem kostimu pozira na svoj način, tako da malo toga pokaže te zagolica znatiželjnicima maštu. Nina Badrić i ovaj put je učinila isto.

I ovog je puta pop zvijezda oduševljava nasmijanom fotografijom, na kojoj doslovno blista u jarkocrvenom kupaćem kostimu koji zbog svoje boje podsjeća na onakve kakve su nosile zvijezde legendarne serije 'Spasilačka služba', odnosno 'Baywatch', a u kakvom smo je već ranije viđali.

Nina koja će početkom srpnja proslavit će 49. rođendan na još jednoj 'hvarskoj' fotografiji opet je pokazala kako zaista izgleda bez korištenja photoshopa, što je rijetkost, budući da njezine kolegice najčešće prije objave 'dorade' svoje nesavršenosti. Mnogi su zadivljeni koliko dobro izgleda u prirodnom izdanju.