prebire po uspomenama

Nina Badrić je nostalgična zadnjih dana, izvlači stare fotografije iz albuma, a pokazala je i jednu s Leonardom Boban

19.05.2021 u 10:11

Bionic
Reading

Osim svojim vokalom već godinama mnoge obožavatelje oduševljava svojim stilom i mladolikim izgledom. Sve je isto i nakon 30 godina, koliko je Nina Badrić zapravo aktivna na sceni, na koju se probila u devedesetima. Fotografije koje je sada pokazala nastale su negdje u to vrijeme

Osim svojih zanosnih fotografija na kojima je fanovi redovito uspoređuju s Monicom Belluci i Jennifer Lopez, Nina Badrić se danima unazad vraća u neke prošle dane i s pratiteljima dijeli nezaboravne trenutke zabilježene fotoaparatom.

'Najljepša Lea. I večer kada sam dobila prvu nagradu za pjevačicu godine jedne davne zime '98 godine u klubu The Best', opisala je pjevačica uspomenu na kojoj zagrljena pozira s Leonardom Boban. Po fotografijama se čini da se u to vrijeme odlično zabavljala.

Objavila je Nina i fotografiju na kojoj je s pokojnim ocem Simom koju je opisala sa - 'Ćaćino dite'.

Podsjetimo, Nina ga je izgubila 2014., a to ju je toliko shrvalo da se nakon njegove smrti nakratko povukla iz javnosti. 'Svatko tko je izgubio nekoga tko mu je dio obitelji zna koliko je to teško i bolno. Svatko tko je to prošao zna da je to kao otkidanje jednog dijela sebe. S obzirom da ja vjerujem da negdje gore postoji neki savršeniji život, vjerujem da ćemo se svi opet jedanput zagrliti gore. Tako da, u tom smislu, zahvalna sam što sam svog oca mogla voljeti 73 godine, odnosno on mene 42 godine i ja pamtim te lijepe trenutke', otkrila je za In Magazin nedugo nakon očeve smrti.