još su na moru

Nikolina Pišek uživa u zadnjim danima ljeta i odmora sa svojom mezimicom. Malena je mamina kopija

31.08.2022 u 11:50

Bionic
Reading

Voditeljica i dalje sa svojom mlađom kćeri Unom Sofijom, koju je dobila s nedavno preminulim suprugom Vidojem Ristovićem, gušta u ljetnim radostima, a rado se javlja i svojim pratiteljima pokazujući koliko guštaju

Nikolina Pišek sljedbenike na društvenoj mreži je počastila s više fotografija na kojima se mogu vidjeti različiti detalji s njezinog ljetnog odmora. 'Ne postajemo mlađi. Samo pametniji. Nadajmo se', opisala je najnovije morske prizore.

Nisu izostala ni poziranja njezine preslatke djevojčice Une Sofije koja je prava zvijezda maminog Instagrama, a koja sve više nalikuje na nju. Uskoro joj počinje škola, a i Nikolinine nove poslovne obaveze. Podsjetimo, kako su objavili s UNA televizije, postala je dio njihovog tima.

Vodit će emisiju koja će, kako su najavili, obilovati ‘zanimljivim, intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim', a s emitiranjem započinje ove jeseni.

'Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog ugla gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati kroz emisiju prenijeti i na gledatelje. I pored brojnih događaja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke', poručila je Pišek.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX