kao curetak

Nikolina Pišek objavila fotografije u badiću, fanovi su oduševljeni: 'Jedno emotivno, retro ljetovanje'

11.08.2022 u 17:26

Bionic
Reading

Domaća voditeljica prije dva mjeseca je izgubila supruga Vidoja Ristovića, a usprkos velikoj boli Nikolina Pišek hrabro ide iz dana u dan i pokušava ostati nasmijana zbog svoje dvije kćeri. Tople dane ispunila je ljetne radostima, a obožavatelje oduševila novim fotografijama

'Jedno emotivno retro ljetovanje… prijatelji, obitelj, nove/stare uspomene…,' napisala je Nikolina Pišek uz dvije nove fotografije objavljene na svom Instagram profilu te dodala hashtag #samoljubav. Na objavljenim fotografijama popularna voditeljica pozira odjevena u dvodijelni bikini tigrastog uzorka, model namijenjen samo damama besprijekorne figure. Nikolina se dohvatila i vesla te sjela na popularni SUP i pokazala kako je ovog ljeta odlučila koliko je god moguće otpustiti brige i uživati u dragocjenim trenucima.

Obožavateljima i pratiteljima njezina je objava brzo zapela za oko su požurili lajkati i ostaviti joj komplimente, ali i riječi podrške. 'Uživaj', 'Ima li nešto što ti ne možeš', 'Top si', 'Naša Nikolina uvijek širi pozitivnu energiju, tako treba, podrška', 'Podršku i ljubav šaljemo', 'Divnoća', 'Ko' curetak', nizali su se komentari ispod fotografija, jedne u boji, a jedne crno-bijele.

Inače, udovica Vidoja Ristovića s kojim je bila u dugogodišnjem braku ostala je naglo bez supruga i oca svoje mlađe kćerkice Une Sofije prije dva mjeseca, ali Nikolina Pišek hrabro ide iz dana u dan i pokušava ostati nasmijana baš zbog svoje mlađe kćeri.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX