FOTOŠOP ILI?

Nikolina Ristović ne prestaje nizati fotografije u kupaćim kostimima, a uz to ima i znakovite poruke

16.08.2022 u 19:26

Bionic
Reading

Bivša voditeljica Nikolina Ristović trenutno odmara s prijateljima, kćerkicom Unom Sofijom i obitelji na Jadranu. Iako ne otkriva na kojoj se lokaciji nalazi, lijepa Nikolina reda senzacionalne fotografije u kupaćim kostimima

'Jedno emotivno retro ljetovanje… prijatelji, obitelj, nove/stare uspomene…', poručila je prije nekoliko dana Nikolina te jasno dala do znanja da joj i dalje nije lako ali da ne namjerava stati, ponajviše zbog svoje kćeri pred kojom je još mnogo toga.

Udovica Vidoja Ristovića koji je u svibnju ove godine iznenada preminuo, posljednjih je mjeseci imala težak odnos s njegovom stranom obitelji ali i pritisak javnosti. Međutim, izgleda da je Nikolina smogla snage i svemu tome odlučila okrenuti leđa te pokazati da je iznad toga.

Snimila je u međuvremenu nekoliko kampanja za društvene mreže, a onda otišla na godišnji odmor s prijateljima, obitelji i kćerkicom.

Od tada ne prestaje nizati fotografije u kupaćim kostimima, a one rijetko kada prolaze nezamijećeno. Njezina već dobro poznata figura dolazi do izražaja u bilo kojem modelu kostima, a bivša voditeljica najradije bira bikinije.

Pokazala se u leopard izdanju, potom jednodijelnom modelu uz koji je nosila netipičnu frizuru, a onda još jednom efektnom bikiniju na trokutiće. Uz jednu od fotografija imala je i znakovitu poruku naglasivši kako je trenutno lijena i ne voli raditi. 'lijȇn (pogledaj ilustraciju)

lijȇn prid.

DEFINICIJA

1. koji ne voli raditi, koji malo radi, koji izbjegava napor, opr. marljiv, radin

2. koji izbjegava napor [lijena životinja; trom

3. ekspr. koji je spor [lijena riječna matica]

4. ja sve od navedenog trenutno ', stajalo je ispod objave.

Ni ovoga puta pratitelji nisu odoljeli a da ne prokomentiraju njezin zategnut i mladenački izgled, a bilo je i onih koji su sve zasluge pripisali filterima, tretmanima te aplikacijama za uljepšavanje lica i tijela.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX