OVO JE NJEZINA GODINA

Veliki povratak Nicole Kidman: Od vrhunskih uloga do šokantnih vrućih scena

03.03.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Australska glumica ove je godine prepuna angažmana. Nakon filma 'Lion', za kojeg je nominirana za sporednu žensku ulogu na Oscaru, Nicole Kidman trenutno glumi u HBO-ovoj seriji 'Male laži', a očekuju je još tri filmske premijere. U privatnom životu, sa svojim suprugom, pjevačem Keithom Urbanom, nada se proširenju njihove četveročlane obitelji, unatoč činjenici da oboje imaju 49. godina

Iako joj je zlatni kipić za sporednu žensku ulogu na 89. po redu dodjeli Oscara izmakao, te je istog osvojila Viola Davis, australska glumica nema razloga za tugu. Nakon podužeg lošeg perioda, napokon joj je ponovno krenulo u poslovnom smislu. Snimila je film 'Lion', i upravo za njega dobila prestižnu nominaciju, trenutno se prikazuje njezina nova serija na HBO-u 'Male laži', a ove godine očekuje je promocija još tri filma 'How to Talk to Girls at Parties', 'The Beguiled' i 'The Killing of a Sacred Deer'.

Hit na društvenim mrežama

Ipak, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara dobro je zabavila gledatelje kada je zbog svog načina pljeskanja postala glavni predmet ismijavanja na društvenim mrežama. Kidman je izgledala kao da prvi put plješće u životu i nema pojma kako se to radi, a društvene su mreže u sekundi postale nemilosrdne prema njoj. 'Ako si sretan i ako plješćeš, ne radi to kao Nicole Kidman', 'Kao da plješće stopalima', 'Plješći kao normalna osoba', poručili su joj. 'Jeste li vidjeli Nicole Kidman? Plješće kao pingvin. Genijalno', napisao je jedan od tviteraša.

  • +13
Nicole KIdman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vruće scene na tv ekranima

No, na stranu ismijavanje, jer trenutno je glavni hit ipak serija 'Male laži', u kojoj joj partnera glumi Alexander Skarsgård. Serija je dobila pozitivne kritike gledatelja, koji nikako ne mogu dočekati nove nastavke da vidi u kojem će se smjeru razvijati njihov brak u kojem svađe atraktivnog para završavaju seksom.

Druga epizoda, koja je prikazana ovog ponedjeljka, sadrži šokantne i agresivne scene seksa, u kojem se 49-godišnja Nicole skida skroz gola i prepušta cyber seksu, dok ju njezin suprug promatra preko kompjutera. 

I dok je u filmskom svijetu sve neizvjesno, u privatnom životu Nicole Kidman uživa sa svojim suprugom, glazbenikom Keithom Urbanom, koji joj je bio i pratnja na ovogodišnjim Oscarima. Njih dvoje česta su tema tabloida, osobito zbog pretjeranih odlazaka na estetske zahvate, zbog kojeg često izgledaju poput voštanih figura.

Par ne krije zaljubljenost

Dvoje 49-godišnjaka, koji su u braku od 2006. godine, u javnosti se ponašaju kao dvoje adolescenata koji su tek započeli svoju vezu. Tako na crvenom tepihu na dodjeli Oscara, nisu mogli  pred fotografima skinuti jedno s drugog ruke, izmjenjujući poljupce, a Urban se uvijek trudi i da istakne njezinu stražnjicu, na koju vječito polaže svoje ruke. Možda je za to kriva i savršena haljina Armani Privé u boji kože, koju je glumica odjenula, no mnogi smatraju kako je takvo ponašanje pretjerano.

Nicole Kidman i Alexander Skarsgård Autor: Youtube

U braku, koji traje već jedanaest godina, Nicole i Urban dobili su dvije djevojčice. Sa 41. godinom, Nicole je rodila njihovo biološko dijete, Sunday Rose, da bi se nedugo nakon toga odlučili angažirati surogat majku, koja im je rodila drugu kćer, Faith Margaret. Osim njih, u braku s Tomom Cruiseom, Nicole je posvojila dvoje djece - 24-godišnju Isabellu i dvije godine mlađeg Connora.

Ono što je iznenadilo mnoge, njihova je ideja da dobiju još jedno dijete

 'Još uvijek se duboko nadam i maštam kako bi nam se tako nešto moglo dogoditi još ove godine', rekla je prije nekoliko mjeseci Nicole Kidman, koju ne zabrinjava nimalo činjenica da već ima 49. godina. 'Keith i ja bi voljeli imati još djece. Moja baka rodila je moju mamu sa 49.'

Izvori bliski supružnicima već su dojavili novinarima kako se Nicole Kidman i Keith Urban već raspituju za adekvatne surogat majke, kako bi pronašli najbolju koja bi im rodila njihovo treće dijete. Navodno su već kontaktirali agenciju koja im je u tome pomogla kada su dobili mlađu kćerkicu Faith, te se nadaju da bi kroz šest do osam tjedana i taj ugovor trebao biti zaključen.