POSREĆILO IM SE

Suprug Nicole Kidman objavio do sad neviđeni video

28.02.2017 u 12:36

Bionic
Reading

O ovome većina ljudi može samo sanjati, ipak, nekima se posrećilo, pa su ni ne sluteći, kada su kupili kartu za turistički obilazak Los Angelesa, dobili priliku ući u Dolby Theatre i rukovati se sa najvećim zvijezdama današnjice. Suprug Nicole Kidman, pjevač Keith Urban, svojim je mobitelom zabilježio ovaj nesvakidašnji trenutak

Pomama za kartama za turistički obilazak Los Angelesa iduće će godine zasigurno biti na vrhuncu, i to osobito na dan kada se dodjeljuju najprestižnije filmske nagrade - Oscar. Naime, na ovogodišnjoj dodjeli, priliku da se rukuju i fotografiraju sa svjetskim zvijezdama, poput Nicole Kidman i Ryana Goslinga, dobili su neki turisti, koji su se, ni ne sluteći, ukrcali u turistički autobus i krenuli u obilazak najvažnijih dijelova Los Angelesa. Zašto je odabran upravo njihov autobus nitko ne zna, a i to je manje važno.

Reakcije turista, kada su shvatili da ulaze u slavni Dolby Theatre i da prolaze na manje od pola metra od slavnih holivudskih glumaca, a sve to uz pratnju voditelja Jimmyja Kimmela, više su nego komične. A sve je to svojim mobitelom snimio pjevač Keith Urban, suprug Nicole Kidman, koji je s glumicom imao čast sjediti u prvom redu.

I dok su mnogi glumci samo kurtoazno mahnuli zbunjenim turistima, Ryan Gosling pokazao je veliko srce. Odmah je uzeo iz vrećice, koju je svatko od uzvanika dobio darove, i podijelio ih upravo njima.