OVO NITKO NIJE ZNAO

Nicole Kidman otkrila dobro čuvanu tajnu

17.02.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon 14 godina šutnje, Nicole Kidman napokon je javnosti otkrila informaciju koju je skrivala od svih. Nakon razvoda od Toma Cruisea, a prije udaje za Keitha Urbana, australska je glumica bila u vezi s pjevačem Lennyjem Kravitzom. No, tajna koju je otkrila u intervjuu iznenadila je mnoge

Australska glumica Nicole Kidman ovih je dana otkrila dugo čuvanu tajnu, koja je iznenadila mnoge. Naime, nakon što se razvela od kolege glumca Toma Cruisea, s kojim ima dvoje posvojene djece, 49-godišnja glumica bila je u vezi s glazbenikom Lennyjem Kravitzom. Ta vijest bila je poznata, jer 2003. godine, snimljeni su i zajedno.

No, novost o toj vezi, koju je otkrila The Editu, je ta da su Kidman i Kravitz bili čak i zaručeni. U intervjuu, koji je dala zajedno s Kravitzovom kćeri Zoë Kravitz, s kojom glumi u novoj seriji 'Big Little Lies', Kidman je otkrila kako se njih dvije od prije već dobro poznaju. 'Zoë znam od prije, jer sam bila zaručena za njezinog oca. Sve ostaje u obitelji', priznala je kroz smijeh za časopisa.

Zaruke očito nisu uspjele, jer u srpnju 2006. godine Nicole se udala za pjevača Keitha Urbana. Prije ovog velikog otkrića, Kidman je još 2007. godine za Vanity Fair natuknula kako je nakon razvoda, a prije udaje za Urbana, bila zaručena, no nikada nije otkrila o kome se radi.

Tada je rekla: 'Zapravo, nakon razvoda nisam željela nikakvu vezu. Željela sam samo biti sa svojom djecom i novi muškarac se nikako nije uklapao u našu malu trojku. I onda sam se zaručila za nekoga...no to nije uspjelo. Jednostavno nisam bila spremna. Mi nismo bili spremni.'

Lenny Kravitz je prije Nicole Kidman, od 1987. do 1993. godine, bio u braku s glumicom Lisom Bonet, majkom njegove kćeri, a nakon toga ga se povezivalo s bivšom suprugom Johnnyja Deppa, Vanessom Paradis i manekenkom Adrianom Limom.