PRETJERIVANJE U SVEMU

Neviđen luksuz: Prvi rođendan kćeri Kylie Jenner prošao u raskošnoj zabavi uz skupocjene darove

13.02.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Mlada bogatašica Kylie Jenner početkom veljače prošle godine na svijet je donijela svoje prvo dijete. Kćerkica Stormi proslavila je prvi rođendan u velikom stilu. Mama joj je pripremila glamuroznu zabavu na kojoj naravno nije nedostajalo ni skupocjenih poklona

Da u svemu što rade vole itekako pretjerivati, obitelj Kardashian-Jenner već je odavno dala do znanja, ali nekako uvijek iznova šokiraju javnost. Rastrošnu, glamuroznu zabavu sada je napravila najmlađa članica reality klana, Kylie Jenner.

Najmlađa bogatašica priredila je proslavu kćerkina prvog rođendana i to u suradnji s timom za organizaciju događanja. Svoje je zamisli pretočila na papir, a stručnjaci su njezine ideje sproveli u djelo.

Rezultat je cirkuski šator enormnih promjera s mnogo sadržaja za djecu i odrasle, a sve naravno u neizostavnoj rozoj boji. Njezina mezimica, jednogodišnja Stormi, koju je dobila s partnerom Travisom Scottom, nije bila ni svjesna što se sve događa oko nje.

Jutro nakon raskošne proslave došao je red na otvaranje darova, u čemu malena također nije previše uživala. Vidljivo je to na videu koji je Kylie objavila na društvenim mrežama. U mnoštvu luksuznih brendova koji su se našli na popisu darova, našle su se dječja Gucci i Chanel torbica. Dok je otvarala svoje poklone, Stormi se najviše oduševila ukrasnim šarenim papirom, a markirane stvari razveselile su prije svega njezinu majku Kylie.

Ovakav rastrošan način života najmlađe članice obitelji Kardashian proživljavaju od rođenja, a njihovi prijatelji tvrde da loše utječe na njih, a samim time i na njihove nasljednike.

'Najgore je što su jako razmažene i što su od rođenja okružene bogatstvom. Njihova pohlepa ne poznaje granice', rekao je jedan od izvora nedavno opisujući odnos sestara Kylie i Kendall Jenner.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Mama Girl

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Inače, Kylie se prošle godine našla na listi najbogatijih Amerikanaca i to na visokom petom mjestu. Ujedno je i najmlađa pripadnica na toj prestižnoj listi, a sve zahvaljujući svojoj liniji kozmetike i make-up proizvoda 'Kylie Cosmetics' od koje je uštedjela gotovo 630 milijuna dolara.