NIJE ŠTEDILA

Kylie Jenner otvorila vrata svog raskošnog doma i pokazala multimilijunsku kolekciju

06.02.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Najmlađa članica klana Kardashian glavna je zvijezda novog izdanja uglednog magazina Architectural Digest u kojem je javnosti otkrila kako izgleda njezin skupocjen i otkačeno uređen dom smješten u zatvorenom naselju Hidden Hills u Los Angelesu

Reality zvijezda i beauty mogulica Kylie Jenner s više od 125 milijuna fanova na Instagramu podijelila je fotografije svog ljubavnog gnijezda u Los Angelesu premijerno predstavljene u novom izdanju magazina Architectural Digest.

'Kylie Jenner je ultimativni celebrity s velikim utjecajem. Za nekoga tko je s tako malo godina postigao toliko puno uistinu je zapanjujuće' riječi su Martyna Lawrencea Bullarda, dizajnera interijera iz Los Angelesa koji je najmlađoj članici klana Kardashian pomogao stvoriti dom iz snova vrijedan statusa buduće milijarderke.

Rezidencija Kylie Jenner smještena je u zatvorenom naselju Hidden Hills koja se nalazi u neposrednoj blizini doma njezine majke i menadžerice Kris Jenner.

Kylie Jenner Talks About Her New Home with Kris | Architectural Digest Izvor: Društvene mreže / Autor: AD

'Martynu sam rekla da želim postići svježu i zabavnu atmosferu doma. Boje su mi iznimno važne posebice ružičasta koju sam željela najviše istaknuti u domu', prisjetila se Kylie Jenner svojih ranih razgovora s američkim dizajnerom interijera.

Funkcionalnost doma također je bila visoko na listi prioriteta najmlađe Kardashianke.

'Moji ormari i soba za šminkanje su vrlo osobni za mene i veliku pažnju sam posvetila veličini svakog ladičara kako bi idealno pohranila specifične proizvode i odjeću. Najviše vremena provodim upravo u navedenim prostorijama stoga smo se potrudili da budu savršene', priznaje Kylie u intervjuu za magazin Architectural Digest.

Ormar Kylie Jenner Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Dizajner Martyn Lawrence Bullard obvezao se stvoriti dizajnersku shemu koja je podjednako sjajna i raskošna.

'Izgled doma je glamurozan i pozivajući. Kylie je društvena osoba i ne postoji ništa tako dragocjeno da ne možete stajati, skakati ili plesati', objašnjava Bullard svoju dekorativnu mješavinu u domu Kylie Jenner.

'U domu imam puno Kylie Cosmetics nagrada i slika magazinskih naslovnica koje me svakodnevno inspiriraju. Iznimno sam ponosna na ono što sam postigla', primjećuje Jenner.

Na polovici puta kroz uređenje doma, Jenner je doznala kako očekuje prinovu s reperom Travisom Scottom stoga je u planove uključila stvaranje dječje sobe i igraonice.

'Stormi je definitivno uzurpirala kuću svojim igračkama', smijući se izjavila je Kylie, a svojoj mezimici između ostalog osigurala je skupocjene predmete poput Fendijevih kolica i dječjeg Lamborghini automobila.

Zabava, međutim, nije isključivo rezervirana za Stormi. U raskošnoj obiteljskoj sobi Jenner i njezini gosti mogu se zavrtjeti na visećoj vreći Jima Zivica dok uživaju u slasticama s prilagođenih koktel stolova s dodacima za led, šampanjac i kavijar.

Zabava je osigurana i u salonu s barom koji stiže sa stolom za biljar, arkadnim igrama i daskom za surfanje s potpisom modne kuće Saint Laurent dok litografija Andyja Warhola sa znakovima dolara i dramatičan portret Kylie Jenner završavaju umjetnički segment salona.

'Kylie osjeća duboku povezanost s Marilyn Monroe pa smo pored glavnog stubišta postavili seriju Warholovih printova glumice. Općenito smo odabrali djela koja su se smatrala prikladnima za mladu kolekcionarku i pritom odražavaju njezinu osobnost', izjavljuje Bullard referirajući se na slike leptira Damiena Hirsta istaknutim u sobi za blagovanje, slici Jean-Michaela Basquiata iznad kamina i crno-bijelim fotografijama holivudskih ikona poput Brigitte Bardot, Audrey Hepburn i manekenke Twiggy.