NA INSTAGRAMU

Kylie Jenner u šoku: Ovo je fotografija koja je srušila svjetski rekord i maknula bogatašicu s trona

14.01.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Ona je milijarderka koja je većinu svog bogatstva zaradila zahvaljujući društvenim mrežama, a iako ima 123 milijuna pratitelja, njezina fotografija s kćerkicom Stormi Webster više nije 'najlajkanija', a evo i zašto

Pod imenom Egg Gang na Instagramu je otvoren profil koji je u kratkom vremenu dobio čak dva i pol milijuna pratitelja, no ono što fascinira to je da je tajanstveni profil sa samo jednom postavljenom fotografijom uspio srušiti svjetski rekord - s trona najlajkanije fotografije skinuo je Kylie Jenner i fotografiju od 18 milijuna lajkova te zasjeo na prvo mjesto.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

stormi webster 👼🏽

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

A evo o čemu je riječ. Nepoznata osoba na tom je profilu objavila fotografiju ni manje ni više nego kokošjeg jajeta i u opis napisala: 'Postavimo zajedno svjetski rekord i prikupimo najviše lajkova na Instagramu. Moramo srušiti trenutačni svjetski rekord koji drži Kylie Jenner s 18 milijuna! Možemo mi to!'

I doista, profil na Instagramu otvoren 4. siječnja s jednom misijom - da njegova fotografija postane najlajkanija - u tome je i uspio u samo 10 dana, skupivši u totalu 24,6 milijuna lajkova.

Na sve to Kylie je odgovorila duhovitim videom koji je objavila na Instagramu, a koji je u samo šest sati lajkalo više od 12 milijuna obožavatelja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Take that little egg

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia