OBOŽAVAJU našu zemlju

Neil Patrick Harris čestitao suprugu godišnjicu braka uz fotografiju s ljetovanja na Jadranu: 'Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj'

07.09.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Slavni američki glumac i zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' i ove je godine pokazao koliko obožava Lijepu Našu te je odmor proveo na našoj obali već treću godinu za redom. Fotografijom s ljetovanja obilježio je godišnjicu braka

O Neil Patrick Harrisu i Davidu Burtki koji su iz Italije luksuznom jahtom doputovali na Hvar pisali su domaći, ali i svjetski mediji. Stigli su s blizancima koje im je rodila surogat-majka, a društvo su im pravili i prijateljica Sanela Diana Jenkinks s dečkom Asherom Monroeom. Glumačka zvijezda s nostalgijom se prisjetio svog boravka u Hrvatskoj.

I to čestitajući svom suprugu sedmu godišnjicu braka. 'Prije točno sedam godina vjenčali smo se u Italiji. Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj. Tko zna gdje ćemo sljedeće završiti, no ne postoji nitko s kim bih radije putovao svijetom nego s tobom, David Burtka. Tvoj pustolovni duh u kombinaciji s tvojim njegujućim srcem nastavljaju me impresionirati i inspirirati. Naša djeca su tako sretna jer su okruženi tvojom ljubavi, pažnjom i svjetlom. Svi smo. Sretna godišnjica, mužiću. Jedva čekam vidjeti što će se sljedeće dogoditi', poručio je Harris pored fotografije nastale na Hvaru.

Podsjetimo, Neil je u studenom 2006. godine objavio da voli muškarce, a godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par je u vezi od 2004. godine, a u rujnu 2014. godine na Twitteru su svijetu obznanili da su svoju ljubav ozakonili brakom. Zajedno imaju i blizance Harper Grace i Gideona Scotta koje im je rodila surogat majka.

Neil Patrick Harris Izvor: Profimedia / Autor: FJMG / Spread Pictures / Profimedia