NEIL PATRICK HARRIS

Ne krije svoje oduševljenje Hvarom: Zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' najbolja je reklama za hrvatski turizam

30.08.2021 u 10:30

Bionic
Reading

I ovo je ljeto glumac, kojeg i hrvatski gledatelji znaju po ulozi Barneyja u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', odlučio s obitelji provesti na Jadranu, a omiljena im je destinacija otok Hvar, kojem se vraćaju svakog ljeta. A kako provode vrijeme ondje, pohvalio se Neil Patrick Harris na Instagramu

Koliko je oduševljen ljepotama otoka Hvara, ali i svima koji su učinili i ove godine njihov boravak u Hrvatskoj nezaboravnim, američki glumac Neil Patrick Harris pokazao je u najnovijoj objavi na svom službenom profilu na Instagramu, na kojem ga prati 8,6 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

U njoj je zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' nahvalio Hvar, ali i tamošnji Beach Club Hvar zbog gostoprimstva, ali i prirodnih ljepota, naglašavajući da će ponijeti lijepe uspomene u Ameriku.

Ovime je zapravo napravio najbolju, i to besplatnu, reklamu za naš turizam i Hrvatsku koja je ovoga ljeta, unatoč pandemiji, imala odlične rezultate.

A na ovoj snimci Harris pokazuje kako skače s mola u hvarskom klubu s kćerkom Harper, snimajući sve sam mobitelom.

Neil Patrick Harris Izvor: Profimedia / Autor: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Na Hvaru je s njim, osim kćeri, sin Gideon, ali i njegov suprug David Burtka, s kojima je, prije dolaska na luksuznoj jahti u Hrvatsku, uživao u ljepotama Italije.