NEIL PATRICK HARRIS

Zvijezda serije 'Kako sam upoznao tvoju majku' ponovno ljetuje u Hrvatskoj sa suprugom Davidom i djecom

25.08.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Poznati američki glumac Neil Patrick Harris (49), našim gledateljima najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji 'Kako sam upoznao tvoju majku', i ove godine sa suprugom Davidom Burtkom i dvoje djece ljetuje u Hrvatskoj

Za razliku od svog TV lika Barneyja Stinsona, koji je stalno mijenjao djevojke, Neil Patrick Harris svaki slobodan trenutak provodi s obitelji.

Sa suprugom Davidom Burtkom ponovno se uputio na Jadran te uživa u moru i suncu, a svojim je vjernim fanovima, kojih ima više od osam i pol milijuna, na Instagramu pokazao da se odlično provodi negdje na našoj obali, do koje su doplovili na luksuznoj jahti iz Italije.

Prvi put je Harris posjetio Hrvatsku 2019., nakon čega se sa suprugom i njihovim desetogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom nastavio vraćati svako ljeto.

'Prije nekoliko godina posjetili smo prijatelja na Hvaru, to je prekrasan, bajkovit otok u Jadranskom moru', rekao je glumac iz te popularne serije koja se snimala od 2005. do 2014. godine u ranijem intervjuu.

Inače, Neil Patrick Harris i David Michael Burtka vjenčali su se 2014. nakon desetogodišnje veze, a blizance im je rodila surogat-majka.

U studenom 2006. objavio je da je gej, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa zaručnikom Davidom.