UDALJILI SU SE

Nedolaskom brata princeze Diane na kćerino vjenčanje svima je laknulo, jer im je odnos zahladio s njegovim trećim brakom

26.07.2021 u 18:49

Bionic
Reading

Nećakinja princeze Diane, 30-godišnja Lady Kitty Spencer, vjenčala se proteklog vikenda u talijanskom dvorcu iz 17. stoljeća za 62-godišnjeg milijunaša Michaela Lewisa, no na raskošnom vjenčanju u Rimu nije bio njezin otac Charles Spencer

Umjesto 57-godišnjeg oca, Kitty su u zapanjujućoj čipkastoj haljini Dolce & Gabbane, brenda čija je ambasadorica, poveli brat Louis Spencer, vikont Althorp (27) i polubrat Samuel Aitken, čiji je otac poslovni čovjek Jonathan Aitken.

Kako doznaje Daily Mail, do zahlađenja odnosa i međusobnog udaljavanja oca i kći došlo je s njegovim trećim brakom.

'Kitty i Charles su bili vrlo bliski tijekom njenog odrastanja, ali njihov je odnos zahladnio i udaljili su se od njegovog braka s trećom suprugom Karen, s kojom se vjenčao 2011. godine. Charles je nedavno pretrpio ozljedu i možda je to razlog zbog kojeg nije putovao, ali svima je jednostavno bilo lakše što nije tamo', rekao je izvor.

Earl Spencer se bori s bolnom ozljedom ramena, za koju je prošloga mjeseca rekao da mu ograničava slobodu kretanja. Međutim, nazočio je svečanosti otkrivanja kipa princeze Diane u Sunken Gardenu Kensingtonske palače povodom onoga što bi bio 60. rođendan njegove pokojne sestre.

  • +20
Otkrivanje kipa princeze Diane Izvor: Profimedia / Autor: Dominic Lipinski/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upućeni izvor kaže za Daily Mail kako Spencerovo fizičko stanje vjerojatno nije razlog izostanka iz ekstravagantnih svatova svoje kćeri.

'Četvero djece je blisko s majkom Victorijom, a dobro se slažu i polubraćom i polusestrama, kao i s tetama Spencer. Međusobno su uspostavili odnose bez potrebe da ih Spencer povezuje', rekao je izvor i dodao da je Kitty gradeći uspješnu manekensku karijeru i radeći kao ambasadorica luksuznih brendova poput Dolce & Gabbana bila financijski sve neovisnija o svome ocu.

  • +4
Lady Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U jednom ranijem intervjuu Lady Kitty je rekla da njezin otac svojoj djeci tijekom odrastanja nije novac dijelio šakom i kapom, želeći ih naučiti njegovoj vrijednosti.

Nakon što je napunila 18 godina, Kitty je u veljači 2010. godine za The Mail on Sunday rekla da joj je otac bio pri ruci tijekom odrastanja. Unatoč tome što je redovito putovao između Velike Britanije i Južne Afrike, Kitty je rekla da je bio 'udaljen samo telefonski poziv'.

Tek punoljetna Kitty tada je rekla i kako je ponosna na svog oca zbog njegovog uzbudljivog govora u Westminsterskoj opatiji na sprovodu princeze Diane, tijekom kojeg je napao medije i kraljevsku obitelj.

Govoreći o razvodu svojih roditelja, Kitty je rekla da su bili u dobrim odnosima i da s njima mogu razgovarati o pitanjima koja se tiču njih četvero djece, kao i da se roditelji međusobno poštuju.

'Uvijek su se trudili biti ljubazni jedno prema drugom pred nama, bez obzira na to što se događalo', rekla je Kitty.