SVE S POTPISOM DOLCE&GABBANe

Pogledajte svih pet haljina koje je nećakinja princeze Diane nosila na svom raskošnom vjenčanju

26.07.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Lady Kitty Spencer udala se u Italiji za 32 godine starijeg milijardera Michaela Lewisa, a na svom je bajkovitom svadbenom slavlju promijenila čak pet raskošnih haljina, uključujući viktorijansku vjenčanicu od čipke s potpisom omiljenog joj brenda Dolce&Gabbana

Lady Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, nakon dvije godine zaruka izrekla je 'sudbonosno da' u Rimu tijekom vikenda južnoafričkom biznismenu, 62-godišnjem milijarderu Michaelu Lewisu. Za ceremoniju vjenčanja odabrala je raskošnu vjenčanicu od čipke u viktorijanskom stilu: s visokim ovratnikom i dugim puf rukavima te ogromnim šlepom, a koju je izradio talijanski modni dvojac Dolce&Gabbana.

  • +4
Lady Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No 30-godišnja Kitty nije se zaustavila, već se tijekom svadbenog slavlja koje potrajalo cijeli vikend presvukla nekoliko puta, pokazavši još četiri raskošne večernje haljine svog omiljenog modnog brenda.

Lijepa plavuša redovita je gošća na revijama Dolce&Gabbana, ali i njihovo zaštitno lice. Večer uoči vjenčanja nosila je haljinu u nježnoj plavoj boji iz linije Alta Moda, a koju krase izvezeni šlep i suknja od delikatnog tila.

Nakon same ceremonije vjenčanja nosila je svilenu, ručno bojenu haljinu koju krase ukrasi od kristala i izvezenog cvijeća.

Za večernji party nakon vjenčanja Kitty je uskočila u koktel haljinu sa zlatnim i srebrnim detaljima.

Sljedeći dan nosila je svilenu haljinu ukrašenu šljokicama, cvijećem i vrpcama.