NAJVEĆI GUBITNICI

Dvorana na nogama: Lady Gaga i Bradley Cooper nagrađeni pljeskom, a potez Irine Shayk iznenadio je sve

25.02.2019 u 06:57

Bionic
Reading

Moglo bi se reći da je film 'Zvijezda je rođena' Bradleyja Coopera i Lady Gage zapravo najveći ovogodišnji gubitnik na dodjeli Oscara, no zato je njihova emotivna izvedba pjesme 'Shallow', za koju su jedino i osvojili zlatni kipić, ostavila sve bez riječi. Zbog pogleda koji su govorili više od riječi krenula su ponovno nagađanja kako se među njima rađa ljubav, a imuna na sve nije bila ni Cooperova partnerica Irina Shayk

Iako je imao čak osam nominacija, redateljski prvijenac glumca Bradleyja Coopera, 'Zvijezda je rođena', kući je otišao s tek jednim - onim u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu 'Shallow', njegove filmske partnerice, pjevačice Lady Gage.

Reklo bi se jedna, ali vrijedna nagrada ostavila je bez riječi upravo Lady Gagu, koja se prepuna emocija popela na pozornicu kako bi preuzela zlatni kipić, a potom je, sa suzama u očima, zahvalila upravo redatelju i kolegi Bradleyju Cooperu rekavši kako je on 'jedina osoba' s kojom je mogla izvesti taj duet.

'Bradley, ti si jedina osoba na ovom planetu koja je mogla otpjevati ovu pjesmu sa mnom. Hvala ti što si vjerovao u nas', rekla je Lady Gaga i dodala:

'Radila sam puno i naporno sve ovo vrijeme. Nije poanta u pobjedi, važno je da ne odustanete. Ako imate san, borite se za njega!'

Uz pomoć svojih stilista, Sandre Amador i Toma Eerebouta, Gaga je zablistala u klasičnoj crnoj haljini i rukavicama s potpisom Alexandera McQueena, u cipelama Giuseppe Zanotti te s dijamantnom ogrlicom Tiffany & Co., koju je posljednji puta nosila slavna Audrey Hepburn davne 1962. godine, a koja se procjenjuje na 30 milijuna dolara.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto donedavnog zaručnika Christiana Carina, s kojim je raskinula prije nekoliko dana, na dodjelu je stigla u pratnji menadžera Bobbyja Campbella i zauzela svoje mjesto odmah pored životne partnerice Bradleyja Coopera, manekenke Irine Shayk.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju

Ono što je bilo posebno emotivno bila je izvedba njihovog dueta za Oscarom nagrađenu pjesmu 'Shallow', zbog koje su ponovno krenula nagađanja kako se između Coopera i nje 'rodila kemija' još tijekom snimanja filma. Na njihovu izvedbu nije ostala imuna ni Irina Shayk, koja je nakon što je pjesma završila prva ustala u dvorani i zapljeskala im.

Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow (Oscars 2019) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naravno da su se zbog svega društvene mreže užarile, a ovo su neki od zanimljivijih tweetova: