MAMA I PARTNERICA

Bradley Cooper nije se odvajao od dvije najvažnije žene u svom životu

25.02.2019 u 20:26

Bionic
Reading

Na vjerojatno najvažniju dodjelu Oscara u karijeri, Bradley Cooper stigao je u pratnji dvije najvažnije osobe. Pod jednu ruku primio je majku Gloriju, dok je pod drugu nježno vodio partnericu Irinu Shayk

Poput pravog gentlemana, holivudski zavodnik Bradley Cooper ponosno je prošetao crvenim tepihom u društvu dvije dame. Na 91. dodjelu prestižne filmske nagrade Oscar, Cooper je stigao u pratnji majke Glorije te partnerice Irine Shayk.

Skladno odjeveni, svi troje opredijelili su se za provjerene crne kreacije, međutim nitko previše nije obraćao pažnju na to modne odabire već na odnos ovo troje ljudi.

Bradley Cooper, Irina Shayk i mama Gloria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

44-godišnji glumac i redatelj hvaljenog filma 'Zvijezda je rođena' u kojem igra s glazbenicom Lady Gagom, nije se odvajao od svojih pratnji. Brižno je pazio kako će se njegova majka uklopiti u cijelu ceremoniju i pratio svaki njezin korak, a nije zapostavio ni zgodnu Ruskinju kojoj je tu i tamo toplim pogledom dao do znanja da je voli i da mu je izuzetno drago što je s njim u tom važnom trenutku.

Tijekom kratke izjave za jedan američki magazin Cooper je rekao da je njegova majka izuzetno nervozna zbog dodjele zlatnih kipića.

  • +4
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svi su ovdje. Moja majka je tu, Irina je sa mnom. No, mama je malo nervozna', rekao je zgodni glumac, a potom se vratio omiljenom društvu.

No pravi emotivni trenutak za ovog se slavnog oskarovca dogodio kada se popeo na pozornicu i s Lady Gagom još jedan put izveo pjesmu 'Shallow', za koju su jedino i osvojili zlatni kipić. 'Bradley, ti si jedina osoba na ovom planetu koja je mogla otpjevati ovu pjesmu sa mnom. Hvala ti što si vjerovao u nas', rekla je Lady Gaga, a sve je završilo gromoglasnim pljeskom i ovacijama publike.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia