SLAVLJE LJUBAVI

Ne skriva sreću: Veliko slavlje u domu Tonyja Cetinskog

18.01.2019 u 17:32

Bionic
Reading

Pjevač i 15 godina mlađa magistra ekonomije Dubravka Dujak prije pet godina izgovorili su jedno drugome sudbonosno 'da' u Viktorijanskoj kapelici Las Vegasu. Tony Cetinski sa svojom voljenom suprugom ovih je dana otputova u Izrael gdje odmara i slavi godišnjicu braka

Tony Cetinski je kao i svake godine sreću zbog tog velikog dana u njegovom životu, na društvenim mrežama s fanovima podijelio svoju sreću. Ovaj put je samo screenshotao dio od jednog od svojih intervjua u kojima priča o svojoj supruzi. Pored fotografije je tek dodao srca i napisao 'ljubav i mir'.

U svojim intervjuima često ističe da je Dubravka žena njegova života te da je s njom spreman za proširenje obitelji.

Tony Cetinski zaprosio je voljenu ženu na naslovnici časopisa, a nakon samo osam mjeseci veze, otputovali su Ameriku gdje su se vjenčali. Nakon što su to obavili u 'gradu grijeha' na tipičan američki način pri čemu su im kumovi odnosno svjedici bili imitatori Elvisa i Maryln Monroe, otputovali su na medeni mjesec na Havaje.

Po povratku u Hrvatsku feštali su i u Dubravkinim rodnim Vinkovcima, a pjevač je svoj treći ulazak u brak proslavio i u Zagrebu na fešti sa svojim bendom i prijateljima.

Tonyju Cetinskom godina je započela jako dobro, nagradom za najboljeg pjevača koja nosi naziv 'Oliver Dragojević', a koju dodjeljuje jedna od najdugovječnijih i najpoznatijih radijskih emisija u Hrvatskoj, 'Music Pub' Zlatka Turkalja. Kada se na sve navedeno, nadodaju brojni predstojeći nastupi u najatraktivnijim koncertnim prostorima, slobodno već sada možemo reći kako će 2019., biti u 'znaku njega'.

  • +9
Tony Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić