NEUGODNA SITUACIJA

Tony Cetinski o poreznoj listi srama: 'Dozvolio sam si biti najgluplja skupina građana'

05.11.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Porezna uprava izašla je u javnost s listom poreznih dužnika, često zvanom 'listom srama', a na njoj su se našla brojna poznata lica - nekoliko nogometaša te jedan od naših najpopularnijih pjevača u regiji, koji navodno duguje 370 tisuća kuna. Tony Cetinski za tportal je dao izjavu na tu temu

'Dozvolio sam si biti najgluplja skupina građana. Bio sam jamac za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem, dug Poreznoj je 320 tisuća kuna, a ne onaj iznos koji su mediji naveli. Osim što sam se kao jamac bivšoj jedva nekako izvukao iz ruku banke prodavši stan i tako otkupivši taj dug, još isplaćujem dio poreza koji ona kao vlasnica stana tada nije platila, pa kad je došlo do podjele prava i obveza, pola tog duga je pripalo meni i to još uvijek isplaćujem. Ono što je važno još dodati je da se radi o ranijem dugu u kojem su, naravno, kamate rapidno rasle', ispričao nam je Tony Cetinski.

Dodaje kako danas uredno plaća redovna davanja državi, pa tako i isplatu preostalog duga.

'Ne spadam ni u onu skupinu slobodnih umjetnika koji žive na račun države, nego otkad radim ovaj posao sam sebi plaćam zdravstveno i mirovinsko. Sljedeće godine će biti punih 30 godina kako sam plaćam sva davanja, a pritom moji djelatnici i partneri redovito dobivaju svoje honorare s pripadajućim davanjima', kaže.

Pjevač u posljednje vrijeme živi istinski glazbeni san, a svakim novim potezom dokazuje kako se nikada nije osjećao bolje, što potvrđuju struka i publika. 'Hvala dragom Bogu što je moja publika uz mene i u dobru i u zlu, nastupa ima, pjesme super prolaze i od početka sljedeće godine kreće #samoljubav tour 2019, kojom ću obilježiti 30 godina čvrstog braka s mojom publikom. Za sada imam potvrđene koncerte u Zenici 8. ožujka, već idući dan nastupam u sarajevskoj Zetri, pa 22. lipnja na stadionu Tašmajdan, a srpnju u Areni Pula', pohvalio se.

  • +9
Tony Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić