NAJVEĆA PODRŠKA

Evo što Tony Cetinski misli o povratku brata Mattea na glazbenu scenu nakon 20 godina

28.11.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Jedan od naših najpopularnijih pjevača u regiji proživljava svoje najbolje životno razdoblje. Pjesme s novog glazbenog albuma 'Kao u snu' ne silaze s top ljestvica, niže brojne koncertne nastupe. Tony Cetinski kaže da ne može biti sretniji u braku i životu u Istri, a veseli ga i što se njegov brat Matteo vraća na scenu

Tonijev brat Mateo se nakon puna dva desetljeća glazbene pauze vratio se na scenu. Kako su oduvijek bili jako povezani, pjevač će mlađem bratu biti najveća potpora.

'Ima punu moju podršku i on je jako sretan zbog toga. Jedan dan mi je napisao - joj napokon imam starijeg brata - jer ja sam uvijek bio taj neozbiljan brat. Sad sam i ja došao u neke godine i jako mu je stalo do mog mišljenja i baš sam nekako podržao to što je napravio', izjavio je Tony Cetinski u IN Magazinu Nove TV.

Matteo će među ostalimgostovati Tonyu na svim većim koncertima koje će imati u regiji, turneji nazvanoj #samoljubav tour 2019. Osim brata na turneji će mu gostovati Jure Brkljača, Marko Kutlić i David Temelkov.

Uz podršku suprugu i obitelji često spominje važnost vjere koja je prisutna u njegovom životu još od najranijeg djetinjstva zahvaljujući njegovoj baki. 'Mene je kao bebu moja pokojna baka Talijanka, koja je bila jedna jako katolički usmjerena osoba, u doba komunizma u Istri - nije smio nitko ni znati da se krstiš. Tako da je ona mene negdje u 2 ujutro me uzela potajno, dogovorila se sa svećenikom u crkvu skrivećki tamo u Istri. Vjera je nešto što ti daje sigurnost, snagu i volju. To je nešto što se meni dokazalo više puta', rekao je Tony.

  • +9
Tony Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Sudeći prema atmosferi koju je napravio u Splitu proteklog vikenda, Dalmatinci su jedva dočekali nastup Tonyja Cetinskog, a očekuju ga u narednom razdoblju brojni koncerti: 8. ožujak, Zenica (arena), 9. ožujak Sarajevo (Zetra), 16. lipanj Banja Luka (Kastel), 22. lipanj Beograd (stadion Tašmajdan), srpanj Pula (Arena), a prije toga novogidišnji nastup na Stradunu koji je dogovorio još tijekom proteklog ljeta.