LJUBAV IM CVATE

Tony Cetinski uputio nježne riječi supruzi: 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe'

23.11.2018 u 15:32

Bionic
Reading

Od kad je u braku sa svojom Dubravkom pjevač ne može biti sretniji. Tony Cetinski nerijetko na društvenim mrežama pokazuje svoju ljubav prema zgonoj Vinkovčanki, a sada joj je posvetio riječi koje su dirnule njegove mnogobrojne fanove. Riječ je o stihovima iz njegovog aktualnog singla

'Ja ne znam nikog boljeg od tebe', napisao je Tony Cetinski pored fotografije na kojoj pozira sa suprugom Dubravkom u Sloveniji. Ondje su bili prje pet dana na kratkom odmoru, a pozirali su ispred dvorca Otočec.

Suvojoj voljenoj je posvetio riječi po kojima nosi naslov njegov najnoviji singl kojeg će uz svoje ostale uspješnice predstaviti večeras na svom splitskom koncertu u klubu Central.

Pjevač iduće godine slavi 30. godina karijere koju će obilježiti #samoljubavtour 2019. Prisjetio se omiljenih trenutaka koje je proživio.

'Teško ih je izdvojiti, jer od nastupa na Eurosongu, preko brojnih nagrada, dijeljenja pozornica s glazbenim velikanima José Carrerasom, Michaelom Boltonom, Montserrat Caballé, Placidom Domingom, i imati čast dijeliti pozornicu i udisati zrak u vremenu djelovanja i života s Oliverom i s mojim bratom, nikad prežaljenim Toše Proeskim, sve su to iznimni trenuci, koje ću pamtiti do kraja života. Da mi se ništa više ne dogodi, mogu reći, kako sam ostvario sve ono o čemu sam sanjao, pa i više', izjavio je za Dalmatinski portal. Nakon Splita, Tony sutra sutra svira u zadarskom Arsenalu.

  • +3
Dubravka Dujak i Tony Cetinski Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram